25 / 04 / 2024

İnlife Ataşehir iletişim

İnlife Ataşehir iletişim

İnlife Ataşehir satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Konut teslimlerinin önümüzdeki Mart ayında başlayacağı İnlife Ataşehir projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor...

İnlife ulaşım!

İnlife ulaşım bilgileri kapsamında Dilek Sabancı Cad.Ataşehir - İstanbul adresinde yer aldığını söyleyebiliriz, projede kapsamında yer alan konutları 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı

İnlife satılık!

İnlife satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. Ataşehir Bölgesi'ndeki İnlife'ta teslimlerin yıl sonu yapılması planlanıyor

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Ege Yapı Batışehir iletişim!

Ege Yapı Batışehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksitlerin bin 300 TL'den başladığı Batışehir projesinde 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Ataşehir Modern iletişim!

Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Lens Yapı imzasını taşıyor. 

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim!

Tual Bahçekent Başakşehir iletişim için 444 9 324 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dağ Mühendislik ve Dağ Mimarlık imzası taşıyan proje 485 bin 137 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Vadiyaka Cadde Başakşehir iletişim!

Vadiyaka Cadde Başakşehir iletişim için 0212 488 48 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Botanik Parkı’na 5 dakikalık mesafede olan proje 18 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Kiptaş Referans Bahçeşehir iletişim!

Kiptaş Referans Bahçeşehir iletişim için 0212 456 15 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 600 adet daireden oluşan proje 25 bin 920 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

Adım İstanbul Başakşehir iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Park Mavera 2.etap Kayaşehir iletişim!

Park Mavera 2.etap Kayaşehir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Park Mavera 2. etap projesinde 556 adet daire ve 252 adet ticari birim olacak...

Artaş Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim!

Toplam 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan proje 7 blok şeklinde yükselecek. Artaş Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Soyak Konforia Bahçeşehir iletişim bilgileri!

Soyak Konforia Bahçeşehir iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 0 795 olarak belirlendi. İlk etabında 271 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

İnlife Ataşehir iletişim Haberi

İnlife Ataşehir iletişim


İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir ilçesinde inşa ediliyor olan İnlife Ataşehir Evleri projesi Dündar İnşaat tarafından yükseliyor. İnlife Ataşehir satılık daire bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim.


İnlife Ataşehir Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. İnlife Ataşehir Evleri projesinde konut teslimlerinin önümüzdeki Mart ayı içerisinde yapılması planlanıyor.


İnlife Ataşehir Evleri projesi 12 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İnlife Ataşehir Evleri projesi 5 blok olarak yükseliyor. İnlife Ataşehir Evleri projesinde blokların kat sayısı 10 - 11 olarak belirlendi.


İnlife Ataşehir satılık daire fiyatları için 0216 469 58 28 numaralı telefonu arayarak, İnlife Ataşehir projesinin satış ofisinden bilgi alabilirsiniz. İnlife Ataşehir Evleri projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak yapılıyor.


İnlife Ataşehir...