28 / 03 / 2024

inşaat devi istanbulu tercih etti

inşaat devi istanbulu tercih etti

İnşaat sektörünün dünya devlerinden Amerikan proje yönetim şirketi Turner, Avrupa merkez ofisini İstanbul’a kurdu. Turner International, 9 milyar dolarlık bütçesiyle Amerikan inşaat sektörünün en büyükleri arasında yer alıyor.

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

Iglo Architects’in tasarladığı YC Inox fabrikasında inşaat çalışmaları hız kesmiyor!

Mimari tasarım süreci Iglo Architects tarafından sürdürülen, Tayvanlı çelik devi YC Inox’un Dilovası’ndaki 80 milyon dolarlık dev yatırımının inşaatına ihale sürecinin tamamlanmasıyla star verilecek. Projede 2021 yılının son çeyreğinde test üretimlerine geçilmesi hedefleniyor.

İnşaat devi Binladin Group çalışanlardan maaş tepkisi!

Suudi Arabistan’ın en büyük inşaat şirketlerinden olan Binladin Group, yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle Nisan ve Mayıs aylarında çalışanlarından bazılarının maaşlarını ödeyemedi. 100 bin çalışanı olan ve 15 milyar dolarlık borcunu yapılandıramayan şirketin, bu ay maaşları ödeyip ödeyemeyeceği de bel

Japon devi Türkiye'deki fabrika inşaatını erteledi!

Japon mürekkep üreticisi Toyo Ink, Türkiye’de açacağı fabrikasının inşaatını erteledi. TL’deki değer kaybı nedeni fabrika inşaatının ertelenmesi neden oldu.

Brezilyalı inşaat devi Odebrecht'e 2.6 milyar dolarlık ceza!

Brezilyalı inşaat şirketi Odebrecht'e mahkeme 2.6 milyar dolarlık ceza verdi. Verilen cezanın 2,39 milyar dolarlık bölümü Brezilya'ya, kalan para ise İsviçre ve ABD'ye ödenecek.

Meksika duvarının inşaatına Fransız inşaat devi Lafarge talip!

Fransız inşaat devi LafargeHolcim, duvar için gereken çimentoyu vermeye hazır olduğunu açıklayınca Fransa kamuoyu ayağa kalktı. LafargeHolcim Başkanı Eric Olsen "Biz Amerika'da da bir numaralı çimento üreten firmayız" dedi.

Akfen İnşaat, basın toplantısı ertelendi!

Üstyapı, altyapı, çevre koruma ve komple havaalanı inşaatlarındaki uzmanlık ve tecrübesiyle Türkiye’nin inşaat devi Akfen İnşaat iddialı bir konut projesiyle bir kez daha adından söz ettirecek.

Akfen İnşaat basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Üstyapı, altyapı, çevre koruma ve komple havaalanı inşaatlarındaki uzmanlık ve tecrübesiyle Türkiye’nin inşaat devi Akfen İnşaat iddialı bir konut projesiyle bir kez daha adından söz ettirecek. Basın toplantısı 16 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek.

Siemens Gebze'de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor!

Teknoloji devi Siemens, Gebze’de tramvay fabrikasının inşaatına başlıyor. Yıllık 100 adetlik üretim planlanıyor. Tedarikte yerlilik oranı %50 olacak. Şirket, fabrikanın hemen yanında yüzde 50 kapasite artışını sağlayacak yer tahsisini şimdiden yaptı.

Carlos Slim, İspanyol FCC inşaat şirketini satın mı alıyor?

Geçen yılın en çok para kaybeden milyarderlerinden Meksikalı telekomünikasyon devi Carlos Slim, İspanyol inşaat şirketinin tamamına satın alma teklifi sunacağı haberi, İspanyol FCC şirketinin hissesini yüzde 14 yükseltti.

Türk işadamı Rusya'da 10 yılda inşaat devi yarattı!

ESTA Construction 2014 yılında Dünya’nın en büyük ilk 200 İnşaat firması arasındaki yerini alırken aynı zamanda listede Rusya’yı temsil eden iki inşaat firmasından biri oldu.

ABD'li inşaat devi Hill International IMS Proje Yönetimi satın aldı!

ABD merkezli inşaat risk yönetimi şirketi Hill International'ın İstanbul merkezli IMS Proje Yönetimi AŞ'yi satın aldığı bildirildi..

Samut İnşaat şirketini kamusallaştırmak için adım attı!

Antalya'da inşaat sektörünün devi Samut A.Ş. kendi yapmış olduğu Plazaya taşındı İnşaat sektörünün başarılı ve genç ismi Hüseyin Samut, şirketini kurumsallaştırmak için ilk adımı attı.

inşaat devi istanbulu tercih etti Haberi

inşaat devi istanbulu tercih etti

İnşaat sektörünün dünya devlerinden Amerikan proje yönetim şirketi Turner, Avrupa merkez ofisini İstanbul’a kurdu. Türkiye'de İş Bankası Kuleleri ve Atatürk Havalimanı gibi büyük projeleri gerçekleştiren Turner International, 9 milyar dolarlık bütçesiyle Amerikan inşaat sektörünün en büyükleri arasında yer alıyor.


Yeni inşaat teknolojilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasındaki başarılarıyla bilinen Turner, gökdelen inşaatlarında çelik kullanımının öncüleri arasında yer aldı.


Henry Turner tarafından 111 yıl önce kurulan Turner’ın sahibi Alman Hochtief, Birinci Boğaz Köprüsü inşaatını gerçekleştirmişti.Trump Towers’ta kurulan Turner İnternational Avrupa Ofisi’ne Maja Cesljevic bölge yöneticisi olarak atandı. Turner Avrupa’nın iş geliştirme direktörlüğünü ise uzun süre Turner Amerika’da çalışan Mehmet Sami Kılıç...