29 / 03 / 2024

Turner İstanbul'da ofis açtı!

 Turner İstanbul'da ofis açtı!

İnşaat sektörünün dünya devlerinden Amerikan proje yönetim şirketi Turner, Avrupa merkez ofisini İstanbul’a kurdu. Turner International, 9 milyar dolarlık bütçesiyle Amerikan inşaat sektörünün en büyükleri arasında yer alıyor.



İnşaat sektörünün dünya devlerinden Amerikan proje yönetim şirketi Turner, Avrupa merkez ofisini İstanbul’a kurdu. Türkiye'de İş Bankası Kuleleri ve Atatürk Havalimanı gibi büyük projeleri gerçekleştiren Turner International, 9 milyar dolarlık bütçesiyle Amerikan inşaat sektörünün en büyükleri arasında yer alıyor.


Yeni inşaat teknolojilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasındaki başarılarıyla bilinen Turner, gökdelen inşaatlarında çelik kullanımının öncüleri arasında yer aldı.


Henry Turner tarafından 111 yıl önce kurulan Turner’ın sahibi Alman Hochtief, Birinci Boğaz Köprüsü inşaatını gerçekleştirmişti.Trump Towers’ta kurulan Turner İnternational Avrupa Ofisi’ne Maja Cesljevic bölge yöneticisi olarak atandı. Turner Avrupa’nın iş geliştirme direktörlüğünü ise uzun süre Turner Amerika’da çalışan Mehmet Sami Kılıç yürütecek.



Radikal 


Geri Dön