16 / 04 / 2024

Turner istanbulu tercih etti

Turner istanbulu tercih etti

İnşaat sektörünün dünya devlerinden Amerikan proje yönetim şirketi Turner, Avrupa merkez ofisini İstanbul’a kurdu. Turner International, 9 milyar dolarlık bütçesiyle Amerikan inşaat sektörünün en büyükleri arasında yer alıyor.

İstanbul'da arsa bulamayan yatırımcılar nereleri tercih ediyor?

İstanbul'da küçük ve orta ölçekli yatırımcılar arsa bulamazken, büyük yatırımcılar da bu konuda zorluk çekiyor. Sektör temsilcileri yatırımcıların arsa için Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Yalova, Çanakkale gibi şehirleri tercih ettiğini belirtiyor.

Park Mavera projesi Mitsubishi Electric’i tercih etti!

İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Makro İnşaat, asansör ve yürüyen merdiven sistemlerinde ileri seviye güvenlik, kalite, konfor, üstün teknoloji ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Mitsubishi Electric’i tercih ediyor.

William Turner Sefaköy ve Ispartakule'de yatırım atağında!

William Turner, otel ve konut yatırımlarına devam ediyor. 2005 yılında kurulan William Turner, Sefaköy'de 8 dönümlük bir arsa üzerinde otel, Ispartakule'de ise 38 dönümlük bir alanda yeni bir konut projesi planlıyor.

Yabancılar konut alırken en çok Antalya'yı tercih etti!

Türkiye'de yabancılara yapılan konut satışlarında ilk üç sırayı Irak, Suudi Arabistan ve Kuveyt vatandaşları alıyor. Yabancılar konut alırken en çok Antalya, İstanbul ve Bursa'yı tercih ediyor.

William Turner 200 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Yaptığı otel ve konut projeleri ile dikkat çeken ve 2005 yılından bugüne kadar hızlı bir büyüme gösteren William Turner, yatırımlarına tam gaz devam ediyor.

William Turner Türkiye'ye 200 milyon TL yatıracak!

Çengelköy Park Evleri ile adım attığı gayrimenkul sektöründe iddialı olan William Turner, yeni otel ve konut projelerine imza atmayı planlıyor.

William Turner'dan Türkiye'ye 200 milyon TL yatırım!

Gayrimenkul sektöründe iddialı olan William Turner, yeni otel ve konut projelerine imza atmayı planlıyor. Şirket, Sefaköy'de 8 dönümlük bir arsa üzerinde otel, Ispartakule'de 38 dönümlük bir alanda yeni bir konut projesi gerçekleştirmeyi planlıyor.

William Turner, 2016'da 200 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Kurulduğu 2005 yılından bugüne kadar hızlı bir büyüme gösteren William Turner, yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Sektöründe yaptığı otel ve konut projeleri ile dikkat çeken şirket, yeni yatırımları için de gün sayıyor.

Boşananlar 2+1 daireleri tercih ediyor!

Uptown İncek Satış Direktörü Evren Acar, inşaat sektöründe artık 2+1 dairelerin 3+1 ve 4+1 dairelere göre daha çok tercih edildiğini söyledi.

Tenkis davasında tercih hakkı!

Türk Medeni Kanunu'na göre, tenkis konusu malın bölünmesi mümkün değilse, davalıya tercih hakkı sunuluyor. İşte, tenkis davasında tercih hakkı!

Arap turistler Bursa'yı tercih ediyor!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Arap turistin yine Bursa'yı tercih ettiğini belirterek, kentteki turistik tesislerin dolduğunu söyledi.

İzmir'de site konutları tercih edilmiyor!

Türkiye'nin araştırma kuruluşlarından Akademetre, İzmirlilerin konut satın almada tercih kriterlerinin neler olduğunu belirleyen araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Sonuçlara göre, İzmirlilerin büyük çoğunluğu site konutlarını tercih etmiyor.

Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti!

Cevahir yapının son otel projesi olan Sheraton Ataşehir projesi Berker by Hager’i tercih etti. Projede, B3 Alüminyum antrasit anahtar priz grubu tercih edildi.

Turner istanbulu tercih etti Haberi

Turner istanbulu tercih etti

İnşaat sektörünün dünya devlerinden Amerikan proje yönetim şirketi Turner, Avrupa merkez ofisini İstanbul’a kurdu. Türkiye'de İş Bankası Kuleleri ve Atatürk Havalimanı gibi büyük projeleri gerçekleştiren Turner International, 9 milyar dolarlık bütçesiyle Amerikan inşaat sektörünün en büyükleri arasında yer alıyor.


Yeni inşaat teknolojilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasındaki başarılarıyla bilinen Turner, gökdelen inşaatlarında çelik kullanımının öncüleri arasında yer aldı.


Henry Turner tarafından 111 yıl önce kurulan Turner’ın sahibi Alman Hochtief, Birinci Boğaz Köprüsü inşaatını gerçekleştirmişti.Trump Towers’ta kurulan Turner İnternational Avrupa Ofisi’ne Maja Cesljevic bölge yöneticisi olarak atandı. Turner Avrupa’nın iş geliştirme direktörlüğünü ise uzun süre Turner Amerika’da çalışan Mehmet Sami Kılıç...