29 / 03 / 2024

Konut yatırımları doğru tercih!

 Konut yatırımları doğru tercih!

Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, "Elinde parası olan yatırımcı bu dönemde en güvenli yatırım olarak gayrimenkulü tercih etti. Konut doğru bir yatırım aracı" diye konuştu.''




Kayseri'de markalı konut ve ticari alanlar üreten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, dünyanın en büyük '250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde Türkiye'nin firma sayısına göre yine Çin'den sonra ikinci sırada olduğunu söyledi. Dünyada gerileme yaşanırken Türkiye'nin performansının iyiye gittiğini belirten Kahraman, "Her ne kadar parayı yönetenler ve iktisatçılar inşaat sektöründeki yatırımları hantal olarak görseler de istihdama önemli katkı sağlıyor" dedi. 


BELİRSİZLİK AZALMALI 

Bir yandan koalisyon ve erken seçim tartışmaları diğer yandan da terörün, para piyasalarını olumsuz etkilediğini belirten Muzaffer Kahraman, "Elinde parası olan yatırımcı bu dönemde en güvenli yatırım olarak gayrimenkulü tercih etti. Tüketici güvenini en çok dolar kuru etkiliyor. Türkiye'deki siyasi ve jeopolitik belirsizliklerin azalması ve istikrar algısının biraz artması gerekiyor. Piyasaların tekrar eski günlerine döneceğini umuyorum. Evet artık konut doğru bir yatırım aracı" diye konuştu. 


Yeni Şafak 



Geri Dön