24 / 04 / 2024

2015'te en çok tercih edilen markalar açıklandı!

2015'te en çok tercih edilen markalar açıklandı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve BAREM işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırma sonucuna göre, 2015 yılında alışveriş merkezlerinde (AVM) tüketicinin en çok tercih ettiği markalar açıklandı.



2015 yılında alışveriş merkezlerinde (AVM) tüketicinin en çok tercih ettiği markalar açıklandı. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve BAREM işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırma sonucuna göre, kadın giyimde Koton, erkek giyimde D'S Damat, günlük spor giyimde LCW, çocuk giyimde Panço, bebekoyuncakta Toyzzshop, spor malzemelerinde Adidas, ayakkabı-çantada Flo, kişisel bakım ve kozmetikte Gratis, teknoloji perakendesinde Teknosa ödül aldı. Mobilyadekorasyon kategorisinde ödülün sahibi Koçtaş olurken, teknoloji üreticisi kategorisinde Arçelik, aksesuvarda Atasay, self servis restoranda Burger King, restoranda Baydöner, kafede Kahve Dünyası tüketicinin ödüllendirdiği markalar oldu. "Anchor Mağaza" ödülünü de Teknosa alırken, "En Beğenilen Marka Yüzü" ise Mavi ile gerçekleştirdiği kampanya sonrası Serenay Sarıkaya seçildi. 


'VERİMLİ ÇALIŞIYORUZ' 

AYD Başkanı Hulusi Belgü, perakendeci ve AVM'lerin verimli bir şekilde çalıştığına vurgu yaparak, "Perakende yasası ile ilgili yönetmelik çalışmalarında da uyum içinde tek bir metne ulaşabildik. Bu gerçekten, ticaret hayatında çok fazla görülmeyen bir şey" dedi. 


Habertürk


Geri Dön