23 / 04 / 2024

inşaat kaza

inşaat kaza

Çekmeköy Taşdelen'de bir toplu konut inşaatında toprak kayması sonucu, işçilerin kaldığı iki katlı konteyner devrildi. Alt kattaki konteynerde bulunan işçi İlhan Karakaş (29) hayatını kaybetti.

Asansör firması, Torunlar'ı suçladı!

Torunlar GYO tarafından 'Facianın nedeni asansör şirketi, bu şirketle sözleşmemizi feshettik' açıklamasını yalanlayan Geda-Majör Limited Şirketi 'Elimize sözleşmenin feshedildiğine dair bir yazı ulaşmadı. Asıl sorumlu Torunlar GYO'dur' açıklaması yaptı.

Göztepe-Ümraniye metro inşaatında kaza: 2 yaralı!

Kadıköy Sahrayı Cedid Mahallesi'ndeki Göztepe Ümraniye metro inşaatında vinç halatı boşaldı, aşağıda çalışma yapan iki işçi yaralandı.

Elazığ'da kaza yapan minibüsteki 8 inşaat işçisi yaralandı!

Elazığ'da inşaat işçilerini taşıyan servis minibüsü bahçe duvarına çarptı. Kazada, şoför ile araçta bulunan 8 inşaat işçisi yaralandı.

Taksim AKM inşaatında kaza: 1 işçi yaralandı!

Taksim'de inşaat çalışmaları devam eden yeni Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışan işçinin üzerine inşaat kalıbı düştü...

Çin'de köprü inşaatında kaza: Çok sayıda ölü var!

Çin’in kuzeydoğusunda inşaat halinde olan bir köprüde iş makinesinin devrilmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

Adıyaman Havalimanı inşaatında kaza: 4 yaralı!

Adıyaman Havalimanı inşaat alanında virajı alamayan kamyonet devrildi. Olay sonucu 4 kişi yaralandı.

Gaziantep'te kazı alanı inşaatında kaza!

Gaziantep'te bir inşaatın kazı alanında çalışırken üzerine briket devrilen işçi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan işçinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Beşiktaş-Mahmutbey Metro inşaatında kaza!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki metro inşaatı şantiyesinde yer altında çalışan Caferi Tayyar Derdiyok'un ayağına taş düştü. Derdiyok'un yaralandığı olayın ardından şantiyeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Dudullu-Bostancı metro inşaatında kaza: 1 ölü!

Dudullu-Bostancı metro inşaatında iş kazası meydana geldi.1 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili polisin soruşturması devam ediyor.

Dudullu-Bostancı Metrosu'nun inşaatında kaza!

Kadıköy'de yapımı süren Dudullu-Bostancı metro inşaatında kaza meydana geldi. Ayşekadın metro istasyonundaki kazada 1 işçi hayatını kaybetti.

Çin'de termal tesis inşaatı çöktü!

Doğudaki Fengcheng'deki bir termal enerji tesisi inşaatında gerçekleşen kaza sonucunda, bölgeye onlarca itfaiye aracı gönderildi.

En çok iş kazası inşaat sektöründe yaşanıyor!

İş güvenliği konusunda Makedonya’da sayılı kişiler arasında yer alan Cevahir Holding’in “Sky City” Projesi İş Güvenliği Sorumlusu Nevzat Umer, ''En çok kaza inşaat sektöründe yaşanıyor. 2015 yılı içerisinde 24 kişi iş kazası yüzünden ölürken, bunların 11’i inşaat sektöründe meydana geldi.''dedi.

İzmir Bayraklı'da bina inşaatında kaza: 1 ölü!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki inşaat halindeki 43 katlı binanın cam montajı sırasında, kopan demir ve cam parçaları işçilerin üzerine düştü. Olayda 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi ise ağır yaralandı.

İzmir'de tramvay ve altgeçit inşaatı protesto edildi!

İmar planı olmayan tramvay projesinin yüksek kaza riski içerdiğini iddia eden 355 İzmirli, Tramvay imalatları ile Göztepe altgeçit inşaatının iptali için İdare Mahkemesi’ne dava açtı.

inşaat kaza Haberi

inşaat kaza

Olay, Taşdelen Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerindeki bir toplu konut inşaatında meydana geldi. Gece boyunca etkili olan yağmur sebebiyle saat 07.30 sıralarında inşaat alanında toprak kayması yaşandı.  2 katlı  8 kişilik konteynerin işçi İlhan Karakaş içindeyken devrilerek toprak altında kaldı. Konteynerde kalan diğer 7 işçi ise 07.00'de işbaşı yaptığı için faciadan kılpayı kurtuldu. Toprak kaymasını  gören işçiler, polis, itfaiye ve sağlık görevlilerinden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, önce vinç yardımıyla konteyneri kaldırdı. Ardından itfaiye ekipleri toprak içine gömülü konteyneri çıkarmak için harekete geçti. İşçiler de arkadaşları İlhan Karakaş'ı kurtarmak için ellerinde kazma küreklerle itfaiye ekiplerine yardım etti. Elle çalışmanın yetersiz olduğu görülünce iş makinesiyle kurtarma çalışmasına devam edildi. Yarım saat süren çalışmanın ardından ulaşılan ve sağlık ekiplerinin...