28 / 03 / 2024

inşaat malzemesi fiyatları

inşaat malzemesi fiyatları

Gayrimenkul yatırım uzmanı İsa Demir yazısında inşaat malzemesi fiyatları düşmezse yeni iflasların yaşanabileceğini kaleme aldı. İşte İsa Demir'in o yazısı...

İnşaat malzemesi sanayi üretimi ilk 8 ayda yüzde 26 arttı!

Türkiye İMSAD tarafından ‘Ekim 2021 Sektör Raporu’ yayınlandı. Rapora göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi Ağustos'ta, 2020 Ağustos'a göre yüzde 15,6 yükseldi. 2021'in ilk 8 ayında ise geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre üretim artışı yüzde 26 oldu.

2020 özeti: Ben tek siz hepiniz!

Sosyolog Faruk Özcan, "Krizi salgınla başlayan onca sektör yanında, üstelik sektöre 0,64 pansumanı da yapılmışken, bizim krizimiz daha eski diyemeyen inşaat sektörü, dövizdeki artış depreminin artçıları olarak sunulan malzeme fiyatlarındaki artışla baş etmeye çalışıyor" dedi.

İnşaatta malzeme kalitesi alıcının güvenini kazanıyor!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörüne duyulan güven düşüş gösterirken, sektör temsilcileri kullanılan malzeme kalitesinin alıcının güvenini kazanmakta önemli rol oynadığını kaydediyor.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 20 Şubat 2024 demir fiyatları

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demirini fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 demir fiyatları kaç lira? 

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi kasım ayında yüzde 8,4 oranında yükseldi!

Türkiye'nin inşaat malzemesi sanayi üretimi Kasım 2023 yılında, bir önceki yılın aynı ayına oranla yüzde 8,4 yükseliş gösterdiği açıklandı.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarına Çin etkisi! İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi! 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dünyanın en çok demir üreticisi Çin'de en büyük gayrimenkul üretim şirketinin tasfiyesine karar verilmesiyle fiyatlar artmaya başladı. Yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 2024 inşaat demir fiyatları...

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi inşaat demirine bugün 200 TL indirim geldi. İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 19 Ocak 2024 demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam! 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat maliyet endeksi 2023 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,52 arttı, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 66,49 artış kaydetti. İnşaat maliyetini arttıran en temel yapı malzemelerinden demirin fiyatı ise rekor kırdı. 2024 inşaat demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatları rekor kırdı! 1 ton demir ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

İnşaat demir fiyatları son bir buçuk yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Fiyatların artmasında küresel talep ve arz sıkıntısı gibi faktörler yer alıyor. Peki 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 27 Aralık 2023 demir fiyatları. 

Dolar fırladı, inşaat demir fiyatları uçtu! Demir fiyatlarına zam geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kuru zirveyi test etti. Dolardaki yükseliş piyasalara yansımaya başladı. En büyük örneği ise inşaat demirinde görüldü. Demir fiyatlarına zam geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi 2024 yılında yüzde 5 büyüyecek!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 56’ncı kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’nda önemli değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu buluşmada Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin 2024 yılında yüzde 5 büyüyeceği belirtildi.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi 3. çeyrekte yüzde 13,5 arttı!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu’nun Kasım 2023 sonuçlarına göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi 2023 yılının ilk çeyreğinde bir önceki senenin aynı dönemine oranla yüzde 1,2 arttı. 2023'ün 2. çeyreğinde yüzde 1,4’lük artış gösteren üretim, son çeyrekte de yüzde 13,5’lik bir yükseliş gösterdi.

inşaat malzemesi fiyatları Haberi

inşaat malzemesi fiyatları

Gayrimenkul yatırım uzmanı İsa Demir yazısında inşaat malzemesi fiyatları düşmezse yeni iflasların yaşanabileceğini kaleme aldı. İşte İsa Demir'in o yazısı...

Son 2 ayda içinde inşaat sektöründe yer yerinden oynadı. Tüm İnşaat malzemesi fiyatları tarihte görülmemiş şekilde arttı. Fiyatlar geri gelmezse önümüzdeki günlerde yeni iflaslar göreceğiz. İnşattan daire almış birçok vatandaş yine mağdur olacak. Bunun sorumlusu; belirsizliğin bolca olduğu inşaat sektöründe risk alarak inşaat yapan müteahhit değil, daire alan vatandaş hiç değil.

Dolar kuru yükseliyor, demir ve beton fiyatı da yükseliyor. Dolar iniyor demir ve beton fiyatları yerinde sayıyor. Bakanlık bu fiyat yükselişlerini yeterince kontrol etmiyor. Piyasada kör tuttuğunu öpüyor. Konut üretimi ülkemizde milli güvenlik sorunudur, çok önemlidir. Halen bunu idrak edemeyenler var. Her yıl 1 milyona yakın evlilik olan bir...