29 / 03 / 2024

inşaat mühendisi iş başvurusu

inşaat mühendisi iş başvurusu

Şenyuva Alüminyum ve Cephe Sistemleri şantiye şefi ve projelendirme sorumlusu arıyor. İnşaat mühendisi, mimar ve tekniker özelliklerini arayan Şenyuva Alüminyum şirketinin işe alırken dikkat edeceği özellikler;

Sega İnşaat mühendis arıyor!

Sega İnşaat altyapı işinde tecrübeli inşaat mühendisi arıyor...

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

İnşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel vefat etti!

Akhisarspor eski başkanı, inşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel yaşamını yitirdi...

Türkiye'de kaç inşaat mühendisi işsiz?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulunun, "Türkiye`de İnşaat Mühendisleri Gerçeği: İş, İstihdam ve İşsizlik” raporu yayınlandı. Rapora göre Türkiye'de her 3 inşaat mühendisinden biri işsiz.

Taner Yüzgeç: 300 bininci olan inşaat mühendisi olmasın! 

İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç, TBMM Deprem Komisyonu’na inşaat mühendisliği bölümü ile ilgili öneride bulundu. 

İMO'dan İnşaat Mühendisliği bölümleri için öneri!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Taner Yüzgeç, inşaat mühendisliği fakültelerinden 'riskli mezunlar' çıktığını belirtti. 

İnşaat Mühedisliği bölümünde 3 bin 290 kişilik kontenjan boş kaldı!

İzmir depreminden sonra dikkatler jeoloji, jeofizik ve inşaat mühendisliği bölümlerinde verilen eğitime çevrildi. Durum içler acısı. Mühendislerin yüzde 62.9’u diplomasına uygun iş bulamayıp asgari ücretle çalışıyor. Bu bölümlerden mezun mühendislerin yüzde 98’i yoksulluğa doğru gidiyor.

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Matematik bilmeyen öğrenci inşaat mühendisliği okuyup evlerimizi yapıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Gökçe, Türkiye’deki inşaat mühendisliği eğitiminin kalitesiz olduğunu belirtti. Gökçe,  "Matematik bilmeyen, fizik, kimya ve biyolojiden sıfır çeken öğrenci inşaat mühendisliği okuyup evlerimizi inşa ediyor" dedi...

İnşaat mühendisleri için kentsel dönüşüm fırsatı!

İnşaat sektörünün Türkiye'nin gelir kaynaklarının yüzde 30’unu oluşturduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, “Kentsel dönüşüm, inşaat mühendisleri için önümüzdeki yıllarda daha fazla fırsatlar ortaya çıkaracaktır” diye konuştu.

Ankara'da inşaat mühendisi, demirci ustasını vurdu!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, inşaat mühendisi İsmail B., alacak verecek nedeniyle anlaşamadığı demirci ustası Mesut E.'yi tabancayla vurup ağır yaraladı.

İzmir'de rüşvet alan inşaat mühendisi suçüstü yakalandı!

İzmir'de, davalarda bilirkişi olan yüksek inşaat mühendisi Doç. Dr. H.Ş.A., lehine rapor düzenlemeyi teklif ettiği müteahhit A.B.Ç.'den rüşvet alırken yakalandı ve gözaltına alındı.

Işık Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Merkez Laboratuvarı kuruluyor!

Işık Üniversitesi, Şile Kampüsü’nde tam donanımlı ‘İnşaat Mühendisliği Merkez Laboratuvarı’ kuruyor. Laboratuvarın inşasına 2018’in son çeyreğinde başlanması planlanıyor.

Adana'da inşaat mühendisi adayları milletvekili olma yolunda!

Adana'da inşaat mühendisliği bölümünü okuyan Can Çete (19) ve  Mehmet Can Tör (21), İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

inşaat mühendisi iş başvurusu Haberi

inşaat mühendisi iş başvurusu

Alüminyum giydirme cephe ve doğrama sistemleri Şantiye uygulamalarında deneyimli ve referans sahibi,

Cad, Ofis programlarını ve ölçümleme aletlerini kullanabilen,

Tercihen Avrupa Yakası Esenyurt yakınlarında ikamet eden, B sınıf ehliyet sahibi, 

Tercihen C sınıfı iş güvenliği uzmanlık sertifikası,

100 mt üzeri bina cephelerinde Şantiye sorumluluğu tecrübesi ve referansına sahip olması...