19 / 04 / 2024

inşaat sektörü için makine üretimi

inşaat sektörü için makine üretimi

Ademsan Makine, yüksek yapılı projelerde sağladığı hızlı ve teknolojik yeniliklerle her yükseklikte güvenli çözümler üretiyor. İnşaat sektörüne kolay çalışma çözümleri sunan Ademsan Makine, yerli üretim yapıyor...

Siltaş Yapı'dan inşaat sektörünü ayağa kaldıracak yöntemler! 

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, mevcut ekonomik konjonktürden etkilenen inşaat sektörü için yılın ikinci yarısına daha olumlu baktıklarını söyleyerek sektörü ayağa kaldıracak yöntemleri açıkladı.

İnşaat sektöründe pazar talepleri değişti! Prefabrik evlere olan talep artmaya devam ediyor!

İnşaat sektörü için yeni olmasa da değişen pazar talepleri nedeniyle son yıllarda prefabrik evler ivme kazanmaya devam ediyor.

İnşaat sektörü işçi arıyor! 100 bin lira maaş veren var

İnşaat sektörü, yurt dışına gidişlerin artmaya başlamasıyla birlikte işçi bulamamaktan şikayetçi. Günlük yevmiyede ücretler, geçen yıla göre 3 kat artıp Avrupa’yı yakalasa da sektördeki işçi ihtiyacının ancak yüzde 20’si karşılanabilmekte. Vinç operatörlüğünde de maaşlar, milletvekillerini geçiyor.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatlarına bugün tekrar indirim geldi! İşte Güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörü için demir en önemli malzemelerden biri.  İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına dün gelen indirimin ardından bugün tekrar indirim geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? Demir fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte güncel demir fiyat listesi... 

İnşaat sektörü için Yaşam Döngüsü Rehberi hazırlandı!

Dünya genelinde binaların insan kaynaklı karbondioksit (CO2) salınımındaki payını azaltmak için inşaat sektörüne yönelik Yaşam Döngüsü Rehberi  hazırlandı. 

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

İnşaat sektörü için ihracat kapısı 15-16 Eylül’de açılıyor!

1.000’e yakın iş insanı 15-16 Eylül tarihlerinde 5. Afrika Forumu’nda bir araya geliyor. 5. Afrika Forumu’nda inşaat sektörü için yeni ihracat kapıları aralanacak.

Hollanda gayrimenkul sektörü için fırsat taşıyor!

Lahey Ticaret Müşavir Yardımcısı Aşkın Pekel, 'Hollanda Pazarı ve Ticaret Fırsatları'nda Hollanda'nın inşaat sektörü için fırsat taşıdığını dile getirdi. 

İnşaat sektöründe hizmet alım-satımda yeni dönem!

İnşaat sektörü için online çözümler sağlayan sektörün pazaryeri Workindocom, hizmet alım-satım ve insan kaynakları konularını da daha pratik hale getiriyor.

Doğanlar Holding 2021'de inşaat sektörü için 600 milyon TL bütçe ayırdı!

Doğtaş ve Kelebek'in patronu Davut Doğan, 2021 yatırımları içerisinde inşaat sektörü olduğunu dile getirerek bu alanda 600 milyon TL bütçe ayrıldığını belirtti. 

Murat Kurum: Pandemi sonrası inşaat sektörü için yeni bir bahar olacak!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileriyle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada,''İnşallah pandemi sonrası inşaat sektörü için yeni bir bahar olacak, firmalarımızın ulusal ve uluslararası alanda hızlı yükselişi devam edecek'' ifadelerini kullandı.

İngiltere'de inşaat sektörü iş başı yaptı!

İngiltere'de yeni tip koronavirüs sebebiyle 23 Mart'ta kısıtlamalar başlatılmıştı. 13 Mayıs'ta kısıtlamalar kısmi olarak gevşetildi, bazı sektörler ve inşaat sektörü 13 Mayıs'ta işbaşı yaptı...

İtalya'da inşaat sektörü yarın faaliyete geçiyor!

Yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle en çok etkilenen ülkelerden olan İtalya'da yarın "virüsle yaşayacağı dönem" olarak tanımladığı 2. aşamaya geçiliyor. Ülkede yarın inşaat sektörü iş başı yapacak...

inşaat sektörü için makine üretimi Haberi

inşaat sektörü için makine üretimi

Ademsan Makine, yüksek yapılı projelerde sağladığı hızlı ve teknolojik yeniliklerle her yükseklikte güvenli çözüm olmayı sürdürüyor. 

Ademsan Makine'den yapılan açıklamaya göre, 2004'te cephe ulaşım sistemleri ve hafif inşaat makineleri üretmek amacıyla kurulan Ademsan Makine, bugün metrelerce yüksekte çalışmak zorunda olanlar için güvenilir ortamı sunuyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye'nin birinci-ikinci, Avrupa'nın yedinci-sekizinci en yüksek binaları olan Skyland İstanbul Office ve Residans Tower dahil birçok projenin çözüm ortağı olmayı sürdüren Ademsan Makine, Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetleri dahil yüzlerce yüksek projede makine tedarikçisi olarak hizmet sağlıyor. 

Şirket, son 5 yılda "Skyland İstanbul Office- Residence Tower, Al Sinyar Tower, JW Marriot Hotel, Rabban Tower, Waldorf Astoria Hotel, Elmar Towers, Vakıfbank Headquarters, Anatolium Marmara, Burj Marina Tower, Icconova R Block"...