20 / 04 / 2024

inşaat taahhüt sözleşmesi nedir

inşaat taahhüt sözleşmesi nedir

Bir arsanız olduğunu ve bu arsa üzerinde yapı yaptırmak istediğinizi düşünelim. Bir müteahhit ile anlaşma yapılması halinde mal sahibi müteahhit sözleşmesinin imzalanması gerekiyor. İşte mal sahibi müteahhit sözleşmesi...

İnşaat taahhüt sözleşmesi nedir?

Sahibi olduğunuz arsanız üzerinde müteahhit firmaya bedelini ödemek koşuluyla bir inşaat yaptırmak amacındaysanız, müteahhit ile inşaat taahhüt sözleşmesi imzalamanız şart. İnşaat taahhüt sözleşmesi nedir? için haberimize bakın...

Kira sözleşmesi ve tahliye taahhütnamesine ilişkin uyarılar!

Kiraya verilen yer için kiracılara kira sözleşmesi ve tahliye taahhütnamesi verilir. Bu taahhütname, kiralananın teslim alınmasını takiben kiracı tarafından verilen bir yazılı beyandır. Kiracı bu taahhütnamede belirtilen tarih dahilinde kiralananı boşaltmayı yazılı olarak taahhüt eder.

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Hafize Muşluoğlu tarafından kuruldu.

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Eyüpsultan'da Emre Can Eyiusta tarafından kuruldu. 

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Ermiş ve Selim Durğur ortaklığında kuruldu.

Mesi Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesi Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Mehmet Yıldırım ve Sidar Karadağ ortaklığında kuruldu.

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Sönmez Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Sönmez tarafından kuruldu.

İnşaat yapım sözleşmesi örneği 2021!

İnşaat yapım sözleşmesi, yapı sahibi ile yapı müteahhidi arasında imzalanıyor. Peki inşaat yapım sözleşmesi nasıl hazırlanıyor? İşte inşaat yapım sözleşmesi örneği 2021...

Sürmentaş Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmentaş Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zayim Özkaya tarafından kuruldu.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Yapısönmez Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapısönmez Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Sönmez tarafından kuruldu. 

Söğüt İnşaat Taahhüt Petrol Madencilik Gıda Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Söğüt İnşaat Taahhüt Petrol Madencilik Gıda Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

inşaat taahhüt sözleşmesi nedir Haberi

inşaat taahhüt sözleşmesi nedir

Mal sahibi müteahhit sözleşmesi!

Borçlar Kanunu'nun 355 – 371 maddelerindeki hükümler baz alınarak hazırlanan mal sahibi müteahhit sözleşmesi kapsamında taraflara ve yapılacak işe ilişkin hükümlere yer veriliyor. Mal sahibi müteahhit sözleşmesi örneği aşağıda yer alıyor.


Mal Sahibi Müteahhit Sözleşmesi..

MAL SAHİBİ :

MÜTEAHHİT :


KONUSU: Yüklenici firma ile arsa sahibi arasında ..... İli, ........ İlçesi ........ Pafta ........ Ada ........ Parselde bulunan arsa üzerinde yapılacak inşaat için aşağıdaki şekilde anlaşılarak imza altına alınmıştır.   ..../.../2013



ŞARTLAR


1.) Yüklenici, inşaatı proje ve eklerine uygun olarak yapacaktır. Kullanılan malzemeler TSE Standartlarına uygun olacaktır.


2.) Yüklenici inşaatta çalışılacak işçilerin seçiminde serbest olacak, işçilerin tüm alacak ve sosyal hakları, SSK primleri ....................... tarafından karşılanacaktır. İş ve işçi güvenliğinden yüklenici firma sorumludur.


3.) İşin kontrolünü yapı denetim şirketi yapacak ve yüklenici yapı denetim...