25 / 04 / 2024

inşaat yapı ruhsatı maliyeti

inşaat yapı ruhsatı maliyeti

2021 imar harçları belli oldu mu? 2021'de yeni yapı ruhsatına ne kadar ödeyeceğiz? İşte yapı ruhsatı ücreti 2021...

İnşaat ruhsatı maliyeti!

2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu'na göre inşaat ruhsatı alınması için önce belli oranda belirlenen harcın belediyeye makbuz karşılığında ödenmesi gerekiyor. Kanun çerçevesinde belirlenen inşaat ruhsatı maliyeti oranları haberimizde yer alıyor...

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

İnşaat iskan ruhsatı dilekçesi 2021!

Bir arsa üzerinde bulunan yapının inşaat çalışmalarının tamamlanması durumunda inşaat iskan ruhsatı, belediyenin imar birimine bir dilekçe ve gerekli belgeler ile başvurularak alınıyor. Peki inşaat iskan ruhsatı dilekçesi 2021 nasıl hazırlanıyor?

Halk GYO Şekerpınar B blok inşaat yapı sözleşmesi güncellendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli ili, Şekerpınar ilçesinde yer alan,  kiralama ve/veya satışına yönelik pazarlama süreci devam eden, Halk Ofis Şekerpınar (B Blok) projesinin, inşaat yapı ruhsatı geçerlilik tarihi 16 Temmuz 2025 olarak güncellendi...

Reysaş GYO Düzce'deki arsasına yeni depo inşaatı için ruhsat aldı!

Reysaş GYO'nun portföyündeki Düzce'deki 15 bin 253 metrekarelik arsa üzerinde 3 bin 781 metrekarelik üç bloktan oluşacak yeni depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı alındı.

Çankaya Belediyesi: ODTÜ'de kaçak inşaat yapılmayacak!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ruhsat alınmayarak ODTÜ’de kaçak inşaat yapılamayacağını söyledi. Taşdelen, "Belediyemiz görevini yaparak ruhsatsız şantiye binaları hakkında bugün tarihli zabıt tutmuştur" diye konuştu.

Reysaş GYO, Çayırova'daki deposunun inşaat yapı ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde inşa edilecek lojistik depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı...

Reysaş GYO, İzmir Menderes'deki lojistik deponun inşaat ruhsatını aldı!

Reysaş GYO, İzmir Menderes İlçesi Görece Mahallesi 526 Ada 1 Parsel üzerinde inşa edilecek lojistik deponun yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının inşaat yapım ihalesi yapıldı!

Antakya’nın Gündüz Caddesi’nde bulunan ATSO hizmet binasının inşaat yapım ihalesi önceki gün gerçekleştirilirken, ihaleyi Antakya’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Yüksel İnşaat Ticaret Limited Şirketi kazandı.

Ergün Atalay: Tarım arazilerine inşaat yapılmaması için yasa çıkarılmalı!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay 22. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasında, tarım arazilerine inşaat yapılmamasına ilişkin "20-30 sene sonra çok zorluk çekeriz. Bu konuda bir yasa çıkartılmasını istiyoruz" diye konuştu.

İnşaat iskan ruhsatı almak için gerekli belgeler!

İnşaat iskan ruhsatı, inşaat çalışmaları tamamlanan ruhsatlı binalara veriliyor. Peki, inşaat iskan ruhsatı almak için gerekli belgeler nelerdir? İnşaat iskan ruhsatı nasıl alınır? İşte inşaat iskan ruhsatı için gerekenler..

İnşaat iskan ruhsatı dilekçesi!

Bir arsa üzerindeki yapının inşaat çalışmalarının bitmesi halinde inşaat iskan ruhsatı, belediyenin imar birimine bir dilekçe ve gerekli belgeler ile müracaat edilerek alınıyor. İşte inşaat iskan ruhsatı dilekçesi örneği..

İnşaat iskan ruhsatı harcı 2015!

Bir yapının inşaat çalışmaların sona erdikten sonra, yapının kullanılabilmesi için iskan ruhsatının alınması gerekiyor. İnşaat iskan ruhsatı için ne kadar harç ödemesi yapılır? İşte inşaat iskan ruhsatı harcı 2015..

İnşaat iskan ruhsatı nasıl alınır?

Bir arsa üzerinde inşa edilen yapının yasal olarak kullanılabilmesi için iskan ruhsatının alınması gerekiyor. Peki, inşaat iskan ruhsatı nasıl alınır? İnşaat iskan ruhsatı nereden alınır? İşte iskan işlemleri..

inşaat yapı ruhsatı maliyeti Haberi

inşaat yapı ruhsatı maliyeti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü'nce 2021 yılı hizmet tarifesi yayınlandı. İBB'nin açıkladığı duyururda, 2020 yılı ücret tarifelerinin uygulanması 17 Aralık 2020 tarihli ve 1366,1367,1368 sayılı meclis kararına istinaden 1 Nisan 2021 tarihine kadar uzatıldığı açıklandı.

İBB imar harçlarına göre, 1000 metrekareye kadar Konut-Rezidans projelerinin yapı kullanma izin belgesi ücreti 4.03 TL oldu. Metrekare başına 37 kuruş zam yapıldı. İmar durum belgesi alma ücreti 66 TL'ye çıktı. Yeni yapı ruhsatı alınmasına ilişkin 1000 metrekareye kadar konut, rezidans metrekare başına 10.68 TL iken 11.75 TL oldu.

2021 imar harçları ne kadar? 2021'de yeni yapı ruhsatına ne kadar ödeyeceğiz? İşte yapı ruhsatı ücreti 2021...

Yapı ruhsatı ücreti 2021

Yeni yapı ruhsatı alınmasına ilişkin 1000 metrekareye kadar konut, rezidans metrekare başına 10.68 TL'den...