25 / 04 / 2024

İnşaatçılar Afrikayı radarına aldı

İnşaatçılar Afrikayı radarına aldı

Yapı Sektörü Güney Afrika'yı radarına aldı. Sektör temsilcileri, Johannesburg'da tertip edilen BAUMA Conexpo Africa 2015'e katıldı. İş adamları Güney Afrika'yı kıtanın kapısı olarak gördüklerini belirtti.

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

Helmann radarına kentsel dönüşüm projelerini aldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Helmann, konut, ticari gayrimenkul ve arsa üretiminde yakalamış olduğu başarılardan sonra kentsel dönüşüm projelerini radarına aldı.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Bakan Şimşek: Yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisi artı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcının Türkiye'ye olan ilgisine ilişkin açıklama yaptı. Şimşek,  yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisinin artığını söyledi.

Kiracılar tahliye kararına nasıl itiraz edebilir? Kiracı tahliye kararını temyiz edebilir mi?

Ev sahibi ve kiracılar arasında sık sık tahliye davaları gündeme geliyor. Peki kiracılar tahliye kararına nasıl itiraz edebilir? Kiracı tahliye kararını temyiz edebilir mi?

Bayramdan önce zam müjdesi geldi! Çalışanların maaşlarına yüzde 85 zam!

Ramazan Bayramı öncesinde zam müjdesi geldi. Çalışanların maaşlarına yüzde 85 zam uygulanacak. İşte detaylar!

KKM hesapları rekor üzerine rekor kırıyor! Seçim öncesi yatırımcılar KKM hesaplarına akın etti!

Seçim öncesi yatırımcıların kur korumalı mevduat hesaplarına olan talebi giderek artıyor. Geçen hafta KKM hesapları 75,7 milyar lira birden artış gösterirken, toplam kur korumalı mevduat hacmi 1,7 trilyon lirayı aşarak son bir yılın rekor büyümesini gösterdi.

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

İzmir'in kuzeyi gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Erkaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Kaya, yaşanan depremlerden sonra sağlam zeminiyle dikkat çeken İzmir'in kuzey aksındaki Koyundere ve Ulukent'in son dönemlerde yatırımcıların radarına girdiğini söyledi.

1 ton inşaat demir fiyatı bugün ne kadar? Demir fiyatlarına zam geldi mi? 18 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına gelen zam ve indirimler inşaat sektörü maliyetlerini etkilemeye devam ediyor. Peki bugün demir fiyatlarına zam geldi mi? 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar? İşte 18 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Kıbrıs uluslararası yatırımcıların radarına girdi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki emlak değerlerinin, konum avantajı ve konut stokundaki arz limiti sebebiyle her geçen gün arttığını söyleyen Kibristanevalcom Kurucusu Eyüp Derdiyok, Kıbrıs'ın uluslararası yatırımcıların radarına girdiğini dile getirdi.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı ertelendi!

İnşaat sektöründe pek çok projeyi hayata geçiren Tek Yapı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının tarihi ertelendi. 

İnşaatçılar Afrikayı radarına aldı Haberi

İnşaatçılar Afrikayı radarına aldı

YAPI Sektörü Güney Afrika'yı radarına aldı. Sektör temsilcileri, bu çerçevede Johannesburg'da tertip edilen BAUMA Conexpo Africa 2015'e katıldı. Etkinlikte üyeleri ile yer alan İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçılar Birliği'nin Başkanı Rıdvan Mertöz, Güney Afrika'yı kıtanın kapısı olarak gördüklerini belirterek "Güney Afrika tek yapı sektöründe değil, diğer alanlarda da önemli imkanlar sunuyor. İhracatçımız ufkunu geniş tutsun, biz bu bölgeleri tahlil edip firmalarımızın burada çok şey yapacağını anladık"...