29 / 03 / 2024

İntaya-İntes ve Eyg Yapı

İntaya-İntes ve Eyg Yapı

İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortak girişimiyle hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak dizayn edildi. Kayaşehir Evvel İstanbul projesi nerede? sorusunun cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Kayaşehir Evvel İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul Başakşehir 3. etapta inşa edilen Kayaşehir Evvel İstanbul projesinde ön talep süreci devam ediyor. 1.500 konuttan meydana gelen Kayaşehir Evvel İstanbul ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Halka arz da yasak getirildi! EYG GYO ve Beşiktaş hisselerine tedbir geldi

EYG GYO ve Beşiktaş hisseleri için bir ay süre için açığa satış ve kredili işlem yasağı uygulandı.

Eyg Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye’de  42  milyon 984 bin 337 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Harun Çelik, Yunus Emre Çelik Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye’de  17 milyon 131  bin 900 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Ali Atıf Bir, Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Eyg Ofis Ve Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Ofis Ve Konut Anonim Şirketi Ümraniye’de  7 milyon 699 bin 777 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik, Ezgi Çelik, Hakan Kaya tarafından kuruldu.

İntaya Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İntaya Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İntaya Yapı İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Eygür İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eygür İnşaat Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gürel tarafından kuruldu.

18 yılda 910 milyar TL'lik ulaştırma ve altyapı yatırımı yaptık!

İNTES'in konuğu olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin 18 yılda ulaştırma ve altyapıya 910 milyar TL'lik yatırım yaptığını belirtti ve önümüzdeki dönemde yatırımlarda karayolu ile demiryolunun payının eşitleneceğini söyledi.

Celal Koloğlu'ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "Milletin zaferiyle sonuçlanan hain darbe girişimi, bir ve beraber olduğumuzda ne kadar güçlü, ne kadar büyük ve ne kadar güzel bir ülke olduğumuzu ortaya koymuştur." dedi.

İnşaat sektöründe ticari uyuşmazlıklar çözülecek!

İNTES ve Arabuluculuk Merkezi iş birliğinde "İnşaat Sektöründe Ticari Uyuşmazlıkların Çözümünde Arabuluculuk Semineri" düzenlendi. Seminerde sektörde oluşan sorunların çözümü arandı.

EYG Grup Ümraniye projesinde konut sayısı değişti!

EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme'nin Ümraniye projesinde konut sayısı 342 oldu.

İNTES Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile protokol imzaladı!

İNTES ile  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında iş sağlığı ve güvenliği alanında iş birliği protokolü imzalandı...

EYG Grup'un 3 projesinde yüzde 20 indirim!

EYG Grup ve Evdekifirsat çatısı altında satışa sunulan Adım İstanbul, Rings İstanbul Kuleler, Quartz, Teras Evler, Vadi ve Spradon Evler projelerinde yüzde 20'ye varan indirim yapılıyor. 

İnşaatlarda nitelikli ve eğitimli iş gücü istihdamı var!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası nedeniyle önemli açıklamalarda bulundu.

İntaya-İntes ve Eyg Yapı Haberi

İntaya-İntes ve Eyg Yapı




Ön talepleri devam eden projenin ilk etabı 11 ve 29 katlı olmak üzere 8 bloktan oluşuyor. Kayaşehir Evvel İstanbul projesi nerede? sorusunun cevabından önce projenin detaylarından bahsedelim.



"Evvelin değerleri, geleceğin konforuyla burada" sloganıyla satışları devam eden proje 94 bin 636 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 



Projede alternatif daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. ilk etabında 678 konut bulunan proje toplam 1.500 daireden meydana geliyor.



İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortak girişimiyle yükselen projede dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 700 TL ile 3 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor.


Projenin sosyal donatıları arasında;  yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, çocuk oyun alanları ve...