28 / 03 / 2024

intema Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri

intema Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri

İntema Mutfak’ın geçtiğimiz sene tüketicilerin beğenisine sunduğu Fluido, Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri’nde 2012 yılının “En İyi Mutfak”ı seçilerek 2013 Şubat ayında ödüle layık görülmüştü...

Citroen C3 ELLE ne kadar oldu? İşte Citroen C3 ELLE Mayıs ayı fiyat listesi

Geçtiğimiz ay Türkiye'de ilk kez satışa çıkan Citroen C3 ELLE'nin fiyatı ne durumda? Citroen C3 ELLE 2023 fiyatı ne kadar, kaç TL? Citroen C3 ELLE'ye zam geldi mi?   İşte Citroen C3 ELLE Mayıs ayı fiyat listesi...

Citroen C3 ELLE sonunda Türkiye'de satışa çıktı! Hem de sürpriz bir fiyatla

Uzun bir süredir Türkiye'ye gelmesi beklenen Citroen C3 ELLE nihayet ülkemizde satışa çıktı. Peki Citroen  C3 ELLE kaç TL'den satılacak? Teknik özellikleri neler? İşte Citroen C3 ELLE’nin özellikleri ve Türkiye satış fiyatı...

United Decoration Design İnşaat Müteahhitlik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Decoration Design İnşaat Müteahhitlik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Imad Nafez Khammash tarafından kuruldu.

Elle Shoes yurtdışında 10 mağaza açmayı hedefliyor!

Şu anda yurtiçinde ve yurtdışında 58 mağazası olan ayakkabı markası Elle Shoes, yurtdışında 10 mağaza açmayı hedefliyor...

Elle 20 mağaza açıp 150 milyon lira ciro yapacak!

2018’i 150 milyon liralık ciroyla kapatmayı hedeflediklerini dile getiren Elle Yönetim Kurulu Üyesi Akar, “20 mağazanın yanı sıra online sitemizi yurtdışına açacağız” şeklinde açıklama yaptı. 

İntema İnşaat bağımsız dış denetim şirketini seçiyor!

İntema İnşaat, bağımsız dış denetim şirketi PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile 2017 yılı hesap döneminin bağımsız denetimi için 1 yıllık sözleşme imzalanmasına karar verdi.

İntema İnşaat Taraf İşlemleri Raporu'nun sonucunu yayınladı!

İntema İnşaat yönetim kurulu tarafından hazırlanan "Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu"nun sonuç bölümünü yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılının gelir tablosunu yayınladı!

İntema İnşaat 1 Ocak 2016 ile 31 Aralık 2016 hesap dönemine ilişkin gelir tablosunu yayınladı.

Şirin Ediger Levent'teki evini ELLE Decoration dergisine açtı!

Reklam sektörünün öncü isimlerinden Şirin Ediger, kızı İstanbul’la yaşadığı evinin kapılarını ELLE Decoration dergisine açtı.

Petkim Konteyner Limanı kapılarını açıyor!

Aliağa'da 1.5 milyon TEU elleçleme kapasitesi ile Ege Bölgesi'nin en büyük entegre limanı olacak Petkim Konteyner Limanı'nın ilk fazı kapılarını ticarete açtı.

intema Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri Haberi

intema Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri



2012 Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri’nde En İyi Mutfak seçilen Fluido, özel teknolojisi ile kişiye özel yüzlerce farklı renk seçeneği sunuyor. 




İntema Mutfak’ın geçtiğimiz sene tüketicilerin beğenisine sunduğu Fluido, Elle Decoration Uluslararası Tasarım Ödülleri’nde 2012 yılının “En İyi Mutfak”ı seçilerek 2013 Şubat ayında ödüle layık görülmüştü. Tasarımcı ve iç mimar Atilla Kuzu tarafından İntema Mutfak için tasarlanan Fluido kendine özgü farklı çizgileri ile tasarım dünyasından ve tasarım ürünlere meraklı kullanıcılardan tam not almayı başardı. 



Estetik ile kullanım kolaylığını birleştiren Fluido, parlak ve mat lake olarak özenle seçilmiş 27 renk alternatifine ek olarak, özel teknolojisi ile kişiye özel yüzlerce farklı renk seçeneği de sunarak hayalinizdeki mutfakları yaratma imkanı sunuyor. Fluido; modern, şehirli ve feminen bir model. Ayrıcalıklı bir konsept sunan Fluido, yumuşak...