25 / 04 / 2024

Citroen C3 ELLE sonunda Türkiye'de satışa çıktı! Hem de sürpriz bir fiyatla

Citroen C3 ELLE sonunda Türkiye'de satışa çıktı! Hem de sürpriz bir fiyatla

Uzun bir süredir Türkiye'ye gelmesi beklenen Citroen C3 ELLE nihayet ülkemizde satışa çıktı. Peki Citroen  C3 ELLE kaç TL'den satılacak? Teknik özellikleri neler? İşte Citroen C3 ELLE’nin özellikleri ve Türkiye satış fiyatı...



Citroen ve ELLE markalarının yaptıkları iş ortaklığı ile ortaya çıkan ve uzun bir süredir Türkiye’ye gelmesi heyecanla beklenen Citroen C3 ELLE sonunda ülkemizde de satışa sunuldu. 1.2 PureTech 110 HP EAT6 motorla gelen Citroen C3 ELLE'nin fiyatı ise dikkat çekti. İşte Citroen C3 ELLE ile ilgili tüm detaylar...

Citroen C3 ELLE'nin özellikleri ve lansman fiyatı

Uzun yıllardır sektöre yön veren, ünlü isimlerin röportaj vermek için sıraya girdiği moda ve eğlence dergisi ELLE ile dünyanın sayılı otomotiv devlerinden biri olan Citroen bir işortaklığı yaptı. Bu ortaklıktan da Citroen C3 ELLE doğdu.

B Segmentinin başarılı otomobili Citroen C3'ün bu versiyonu, ELLE Dergisi'nin 21 Kasım 1945 tarihinde yayımlanan ilk sayısına gönderme yapıyor. Grafik imza ile yeni ve taze renk paketi Citroen C3 ELLE, ELLE logosunun renklerinden esinlenerek siyah veya beyaz olmak üzere iki tavan rengi seçeneğiyle karşımıza geliyor. 

 Citroen C3 ELLE'nin tasarım detayları

Ayrıca tavan; platin gri, kutup beyazı, çelik gri, kum veya parlak siyah olmak üzere 5 ayrı gövde rengiyle kombine edilebiliyor. Airbump ilaveleri, ızgarada yer alan far ekleri ve tavan etiketinin çevresini saran renkli vurgular, Citroen C3 ELLE tasarımına farklı bir hava katıyor. 

Citroen C3 ELLE sonunda Türkiye de satışa çıktı! Hem de sürpriz bir fiyatla

Citroen C3 ELLE çağa uyum sağlayarak daha önce bilinmeyen bir grafik ve kentsel görsellik sunuyor. Ortak bir tema olarak, otomobilin hem dışında hem de içinde, siyah bir şerit üzerinde beyaz harflerle, ELLE marka imzası “1945’ten Beri Ve Sonsuza Dek” ifadesi, farklı noktalarda konumlanıyor. Moda dünyasının ölümsüz kombinasyonu olan siyah beyaz ELLE şeridi, dönemi tam olarak yansıtmak amacıyla güçlü bir yazı tipiyle sunuluyor.

Citroen C3 ELLE sonunda Türkiye de satışa çıktı! Hem de sürpriz bir fiyatla

Kişiselleştirme iç mekanda sürerken iki renkli Advanced Comfort koltuklarda ana döşeme olarak açık Prusya grisi kumaş tercih ediliyor. Sırtlıkların üst kısımlarında ise koyu mavi-gri tonlarında rüzgar grisi Alcantara kullanılıyor.

Citroen C3 ELLE sonunda Türkiye de satışa çıktı! Hem de sürpriz bir fiyatla

Citroen C3 ELLE'nin teknik özellikleri

Yeni Citroen C3 ELLE'de 110 beygirlik 1.2 litre PureTech motor kullanıyor ve otomobilde EAT6 şanzıman bulunuyor. Donanım tarafında ise 17 inç alaşımlı jantlar,  3D görünümlü stoplar, LED ön farlar, otomatik yanan farlar, ısıtmalı ön koltuklar, geri görüş kamerası, anahtarsız giriş ve çalıştırma, 7 inç dokunmatik multimedya, şerit ihlal uyarı sistemi, hız sabitleyici ve çarpışma riski uyarısı gibi standart özellikler olarak sunuluyor.

 


Geri Dön