26 / 04 / 2024

İntema Mutfak irtibat

İntema Mutfak irtibat

İntema Mutfak, mutfağını yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak bir son bahar kampanyası sunuyor. İntema Mutfak' tan mutfağını yenileyene tasarım harikası Elica davlumbazlar çok cazip fiyatlarla satılıyor...

İntema'dan yüzde 30 indirim fırsatı!

İntema Mutfak, 15 Eylül’de başlayacak Sonbahar Kampanyası ile kış gelmeden mutfağını yenilemek isteyenlere yüzde 30 indirim fırsatı sunuyor.

İntema Mutfak ile bahar mutfaklarınızda!

İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlayacak Bahar Kampanyası ile mutfağını yenilemek isteyenlere yüzde 40’a varan indirim kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında ankastre seti tercih edenler ise ek olarak yüzde 25 indirimden faydalanabiliyor.

İntema Mutfak, baharda cazip indirimler sunuyor!

İdeal mutfak yaşamını uzmanlıkla tasarlayan İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlatacağı ve 30 Haziran’a kadar devam edecek Bahar Kampanyası ile mutfağını ve ankastre setini yenilemek isteyenlere cazip indirimler sunuyor.

Demsaş Mutfak'tan kişiye özel tasarımlar!

Demsaş Mutfak & Banyo’nun İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk, kadınların evdeyken en çok mutfakta zaman geçirdiğini söyleyerek bu doğrultuda kişiye özel tasarımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na ziyaretçi akını!

23-27 Şubat tarihleri arasında 28.si gerçekleşen inşaat ve yapı sektörünün en prestijli fuarı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.

Kelebek, UNICERA Fuarı'nda beş yeni mutfak modelini tanıttı!

Türkiye'nin köklü markası Kelebek, 23 - 27 Şubat 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda (UNICERA) 2016 koleksiyonundaki tasarım ve fonksiyonelliği ile öne çıkan beş yeni mutfağını tanıttı.

Eczacıbaşı Yapı, yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da 2016’daki yeniliklerini tanıttı.Fuarda VitrA, Artema, Burgbad ve İntema Mutfak fuarın en çok ilgi çeken markaları arasında yerini aldı.

Akdeniz Üniversitesi Mutfak Sanatları MYO açıldı!

Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'nde Akdeniz Üniversitesi'ne (AÜ) bağlı Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu (MYO) törenle açıldı. AÜ Göynük Mutfak Sanatları MYO'nun açılış törenine birçok kişi katıldı.

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı 23 Şubat'ta!

Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Silverline, 28. Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'ya katılacak!

Yenilikçi, çevreci ve fonksiyonel tasarımlara imza atan Silverline Ankastre, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'da yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak...

İyi bir mutfak nasıl tasarlanmalı?

Son teknoloji makineler, kusursuz işçilik ve deneyimli kadrosuyla Demsaş Mutfak’ta; ergonomisi, fonksiyonelliği ve yüksek kalitesiyle evinizde sadece size özel bir mekân yaratabilirsiniz.

Yurtbay Seramik, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

Batı Mahal Villaları'nda büyük mutfak keyfi!

Villa yaşamından farklı beklentileri olanların talepleri doğrultusunda projelendirilen Batı Mahal villaları, mutfak keyfini sevenlere geleneksel mutfak tasarımının çok ötesinde bir yaşam alanı sunuyor.

İntema Mutfak irtibat Haberi

İntema Mutfak irtibat

İntema Mutfak, mutfağını yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak bir sonbahar kampanyası sunuyor. 30 Kasım’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında İntema Mutfak alana tasarım harikası Elica davlumbazlar çok özel avantajlarla sunuluyor. 


Mutfağını yenilemek isteyenler için bulunmaz bir fırsat olan bu kampanyayla mutfaklarınız İntema Mutfak kalitesi ile buluşurken, şık tasarımı ve teknik özellikleri ile farklılaşan Elica davlumbaza da çok özel avantajlarla sahip...