26 / 04 / 2024

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.



Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD'ın Kuveyt temsilciliği açıldı. Yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaşan MÜSİAD, yıl sonuna kadar 100 ofis daha açmayı hedefliyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, MÜSİAD Yurt Dışı Teşkilatlanma Başkanı İbrahim Uyar, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. MENA bölgesinin, yurt dışı teşkilatlanma stratejileri için önemi vurgulayan Uyar, Türkiye'ye en büyük yatırımın MENA bölgesinden sağlandığını söyledi. 

Uyar, "Halihazırda da yatırım yapmak isteyen birçok yatırımcı var. Ana amacımız, MENA bölgesindeki iş insanlarının, yatırımlarını Türkiye'ye yapması noktasında gerekli çalışmaları yapabilmektir. Ana gündemimiz, ticari diplomasinin geliştirilmesi. Bu amaçla çalışmalarımızı yürütüyoruz." açıklamasında bulundu.

Yıl sonuna kadar 100 ülkede irtibat ofisi açmayı planladıklarını belirten Uyar, "Yıl sonuna kadar hedefimizi geçekleştirmek için canla başla çalışıp dünyanın dört bir yanına seyahat ediyoruz. Türkiye’nin yurt dışında en güçlü STK’sıyız. Ülkemizin hedeflediği ihracat rakamlarına ulaşabilmesi noktasında elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz." şeklinde konuştu. 


Geri Dön