28 / 03 / 2024

İntema Mutfakları

İntema Mutfakları

İntema Mutfak, mutfağını yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak bir son bahar kampanyası sunuyor. İntema Mutfak' tan mutfağını yenileyene tasarım harikası Elica davlumbazlar çok cazip fiyatlarla satılıyor...

AYT Home'dan Rational mutfaklar serisi!

AYT Home yeni tasarım Rational mutfaklar ile ayrıcalıklı yaşam imkanı sunuyor. Rational, dar çerçeveleri şık siyah camla birleştiriyor.

MOD Bahçelievler, geniş mutfaklarıyla müstakil ev konforu sağlıyor!

Birinci el konut sahibi olmak isteyenlerin öncelikli taleplerinin başında büyük mutfak geliyor. Kullanıcı talepleri doğrultusunda proje geliştiren MOD Gayrimenkul’ün geniş ölçekli planladığı MOD Bahçelievler dairelerinde yer alan mutfakların büyüklüğü 12.84 ile 13.62 metrekare arasında değişiyor.

Füzyon tencere mutfakların başrol oyuncusu olacak!

Yenilikçi mutfak markası Emsan’ın pişirmede devrim niteliği taşıyan Füzyon düdüklü tenceresi, Kurban Bayramında da mutfakların başrol oyuncusu olacağa benziyor.

İntema Mutfak ile bahar mutfaklarınızda!

İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlayacak Bahar Kampanyası ile mutfağını yenilemek isteyenlere yüzde 40’a varan indirim kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında ankastre seti tercih edenler ise ek olarak yüzde 25 indirimden faydalanabiliyor.

Victorinox ile artık mutfaklar daha renkli!

Victorinox, birinci sınıf çelikten üretilen ve keskinliğini uzun yıllar koruyan mutfak bıçaklarını mutfakta vakit geçirmeyi sevenlerin beğenisine sunuyor. Farklı stillerde tasarlanan Victorinox bıçak setleri ile mutfaklar artık daha renkli olacak.

Kelebek, Pierina ile mutfakların havasını değiştiriyor!

Kelebek, Pierina ile mutfakların havasını değiştiriyor. Kelebek Mutfak, şık ve modern koleksiyonu ‘Pierina’ ile hem zevkine hem de evine uygun mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor.

İntema Lumina ile mutlu ve fonksiyonel mutfaklar!

Mutfak sektörünün lider markalarından İntema Mutfak, Lumina ile mutlu, sıcak ve fonksiyonel bir model sunuyor. Lumina, hem modadan uzak kalmak istemeyen, hem de kendi modasını yaratmak isteyenlerin tercihi olmaya devam ediyor.

Emsan'dan mutfakların şefi babalara, Babalar Günü hediyesi!

Emsan, mutfakların şefi babalara eşsiz lezzetleri yaratmada yardımcı olacak Lotus Rock’tan Grill Tava’ ya, Miyagi Bıçak Setin’den daha birçok ürüne en güzel hediye alternatiflerini sunuyor.

Bulthaup mutfaklar Zorlu Center yaşam alanlarında!

Bulthaup mutfaklar Zorlu Center yaşam alanlarında yerini aldı. Bulthaup mutfaklar; Zorlu Center’da yaşam alanı sakinlerine marka kalitesiyle birlikte kendi yaşam alanlarını isteklerine ve önceliklerine göre şekillendirme fırsatı veriyor.

Bulthaup mutfaklar Zorlu Center yaşam alanlarında!

Bulthaup mutfaklar Zorlu Center yaşam alanlarında. Bulthaup mutfaklar; Zorlu Center’da yaşam alanı sakinlerine marka kalitesiyle birlikte kendi yaşam alanlarını isteklerine ve önceliklerine göre şekillendirme fırsatı veriyor.

Tchibo mutfakları ve bahçeleri bahara hazırlıyor!

Tchibo’nun 9 Nisan Çarşamba günü tüm Tchibo mağazalarında, Tchio.com.tr’de ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattında satışa çıkacak yeni temaları “Sağlıklı Mutfaklar” ve “Yemyeşil Bahçeler” ile Tchibo herkesi bahara hazırlıyor...

Vanucci Citrino minimalist ve şık mutfakları müşterilerine sunuyor!

Göz alıcı mutfakların önde gelen markası Vanucci, yeni modeli Citrino ile mutfaklarda şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Kulpsuz tasarımı ile dikkat çeken model dekorasyonda sade ve minimalist tarzı sevenlerin gözdesi olacak.

MacKenzie-Childs çaydanlıkları mutfaklarınızda yeni bir tarz yaratıyor!

Ünlü Amerikan dekorasyon ve mutfak ürünleri markası MacKenzie- Childs’tan çayınızın yanında keyfinizi de demleyecek çaydanlıklar mutfaklarınıza taşınıyor. MacKenzie- Childs çaydanlıkları mutfaklarınızda yeni bir tarz yaratıyor...

İntema Mutfakları Haberi

İntema Mutfakları

İntema Mutfak, mutfağını yenilemek isteyenler için kaçırılmayacak bir sonbahar kampanyası sunuyor. 30 Kasım’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında İntema Mutfak alana tasarım harikası Elica davlumbazlar çok özel avantajlarla sunuluyor. 


Mutfağını yenilemek isteyenler için bulunmaz bir fırsat olan bu kampanyayla mutfaklarınız İntema Mutfak kalitesi ile buluşurken, şık tasarımı ve teknik özellikleri ile farklılaşan Elica davlumbaza da çok özel avantajlarla sahip...