25 / 04 / 2024

Emsan'dan mutfakların şefi babalara, Babalar Günü hediyesi!

Emsan'dan mutfakların şefi babalara, Babalar Günü hediyesi!

Emsan, mutfakların şefi babalara eşsiz lezzetleri yaratmada yardımcı olacak Lotus Rock’tan Grill Tava’ ya, Miyagi Bıçak Setin’den daha birçok ürüne en güzel hediye alternatiflerini sunuyor.



Emsan, mutfakta keyifle vakit geçirerek eşsiz lezzetler yaratmayı seven babalara kendilerini usta birer şefe dönüştürecek hediyeler sunuyor. Emsan Lotus Rock Tava; yüksek ısıya dayanıklılığı, çizilmeye karşı dayanıklı yapısı ve kolay temizlenebilme özelliğiyle babalara mutfakta pratiklik sunuyor. 20cm, 24cm, 28cm boyutlarında tava, 26cm ve 28cm wok tava ve 32cm kavurma tavası seçenekleriyle Lotus Rock Tavalarla birbirinden güzel lezzetler hazırlamak çok kolay.


Yanmaz yapışmaz iç kaplaması, ergonomik sapı ile Emsan Griss Grill Tavalar ile babalarınız ızgara tadında etleri pişirebiliyor. Pratik kullanımıyla benzersiz lezzetleri sunmanın en eğlenceli yolu Grill Tavalar; alüminyum döküm gövdesiyle ve çizilmeye 3 kat dayanıklı QuanTanium iç kaplamasıyla uzun yıllar kullanım sağlıyor. 


Mutfakta pratiklikten hoşlanan babalar için en güzel hediye seçeneklerinden biri de Emsan Miyagi Bıçak Seti. Keskinliğini uzun süre koruyan özel kanalları sayesinde yiyeceklerin bıçak üzerine yapışmasını engelleyen Miyagi Bıçak Seti babaların mutfakta en büyük yardımcısı olacak. Siyah, gri renk seçeneği ve özel tasarımıyla göze de hitap eden Emsan Miyagi Bıçak Seti; bambu bıçak bloğuyla birlikte santoku, ekmek, sıyırma, doğrama ve soyma bıçağı olmak üzere 6 parçadan oluşuyor.


Siz de mutfak vakit geçirmekten hoşlanan babalara en güzel hediyeyi Emsan ile verebilirsiniz. 



Geri Dön