29 / 03 / 2024

Internatıonal Trade Partnershıp Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi Nerede

Internatıonal Trade Partnershıp Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi Nerede

Internatıonal Trade Partnershıp Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Furkan Yüce ve Sırous Mahjoob ortaklığında kuruldu.

Hakan Bucak'tan yeni gayrimenkul şirketi! 

Mars International, Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi'ni kurdu. İşte yeni şirket ile ilgili tüm detaylar...

Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mars Group Gayrimenkul A.Ş. tarafından kuruldu.

Onka Internatıonal Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onka Internatıonal Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onut Kamçı tarafından kuruldu.

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Godfrey Gulom ve Tabıtha Rhoda Kyambadde ortaklığında kuruldu.

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Miraz Internatıonal Travel Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 100.000,00  TL sermaye ile Onurcan Bayır tarafından kuruldu.

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Olabınıtche, Mohammad Feras Olabı ve Sad Eddın Olabı ortaklığında kuruldu.

Agro Tr Internatıonal Zirai Ürünler İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agro Tr Internatıonal Zirai Ürünler İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hesham Hussıen Akmed Karara tarafından kuruldu.

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Abou Zaınab tarafından kuruldu.

İmparator Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Reza Shakourı tarafından kuruldu.

Debajco Internatıonal Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Debajco Internatıonal Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal Ibrahım Deeb Soboh tarafından kuruldu. 

Panorama İnternatıonal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Panorama İnternatıonal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasser Badenjkı tarafından kuruldu.

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleşti. Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Rcl Internatıonal Gayrimenkul Danış.İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!,

Rcl Internatıonal Gayrimenkul Danış.İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Şenlet Ayşegül Akkaşoğlu tarafından kuruldu.

Internatıonal Trade Partnershıp Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi Nerede Haberi

Internatıonal Trade Partnershıp Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi Nerede


Internatıonal Trade Partnershıp Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Furkan Yüce ve Sırous Mahjoob ortaklığında kuruldu.


Internatıonal Trade Partnershıp Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını...