29 / 03 / 2024

İNTES MYM

İNTES MYM

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası ( İNTES ) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi (MYM) Başkanı Gürhan Özdemir, mesleki yeterlilik belgesi masrafının devlet tarafından karşılanacağını bildirdi.

Mym Kent İnşaat Elektronik Otomotiv Gıda Temizlik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Mym Kent İnşaat Elektronik Otomotiv Gıda Temizlik Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi Maltepe’de   400 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Çevik  tarafından kuruldu.

MYM Tasarım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MYM Tasarım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli Mustafa Gülcan ve Yücel Şentürk tarafından kuruldu.

MYM Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MYM Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Yıldız tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Pendik, Doğu Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Adım İstanbul'da ön satış avantajı!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen Adım İstanbul projesi Başakşehir'de ön satış avantajları sunuyor.

Adım İstanbul ulaşım!

Adım İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyan projede 615 adet konut ve 120 adet ticari ünite bulunuyor.

Adım İstanbul'da ön satış avantajları sunuluyor!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen Adım İstanbul projesi Başakşehir'de ön satış avantajları sunuyor.

Adım İstanbul'da ön satış avantajları sürüyor!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen Adım İstanbul projesi Başakşehir'de ön satış avantajları sunuyor.

Başakşehir Adım İstanbul'da ön satış avantajı!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes ortaklığıyla hayata geçirilen Adım İstanbul projesi Başakşehir’de ön satış avantajları sunuyor. Fiyatlar 406 bin 800 liradan başlıyor.

Adım İstanbul ön satışlar başlıyor!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul ön satışlar başlıyor.

Vadişehir Başakşehir ne zaman teslim?

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen proje 650 adet daire yer alıyor. Proje 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir ne zaman teslim?

Adım İstanbul'da konut fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul ön satışlar başlıyor. Projede konut fiyatları 406 bin 800 TL' den başlıyor.

Adım İstanbul Kayabaşı ev fiyatları!

Adım İstanbul Kayabaşı projesinde peşin alımlara yüzde 10'a varan indirimler uygulanıyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı'nın Adım İstanbul projesinde konut teslimlerinin Ocak 2018 yılında yapılması planlanıyor....

Adım İstanbul'da fiyatlar 406 bin TL'den başlıyor!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul'da ön satışlar başlıyor.

İNTES MYM Haberi

İNTES MYM

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası ( İNTES ) Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi (MYM) Başkanı Gürhan Özdemir, yazılı açıklamasında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenecek mesleklerde 2015 yılından itibaren mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu getirildiğini kaydetti. 

Mesleki Yeterlilik Kurumu Kanununa göre, mesleki yeterlilik belgesi masrafı ve sınav ücretinin 31 Aralık 2018'e kadar İşsizlik Sigortası Fonu'ndan karşılanacağını ifade eden Özdemir, "Bu kararın uygulanmaya başlamasıyla özellikle inşaat sektöründe mesleki yeterlilik belgesi için yazılı ve uygulamalı sınavlar yapmakta olan İNTES MYM'nin işleyişinde önemli bir devinim kazanacağı ortadadır" değerlendirmesinde bulundu. 

Belge almak isteyen işçilerin, sınavlara girme konusunda çok daha istekli davranacaklarını belirten Özdemir, uygulamanın sektöre, ülke ekonomisine ve verimliliğe olumlu yansımalarının olacağını kaydetti.


Hürses...