16 / 04 / 2024

Invest In East nerede

Invest In East nerede

Invest In East Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Musa Mırzazada tarafından 5 Haziran' da 50 bin TL sermaye ile Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi' nde kuruldu.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayrullah Mümin tarafından kuruldu.

Mayron İnvest İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mayron İnvest İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tobıas Maık Waechter tarafından kuruldu.

East Of England İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

East Of England İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Kaya tarafından kuruldu.

Emak İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emak İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye beedeli ile Osman Telli tarafından kuruldu.

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kıngsley George Magboh tarafından kuruldu.

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Atlantis İnvest İnşaat Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zakaria Tebbal tarafından kuruldu.

Ars İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Tuğfan Arslan tarafından kuruldu.

Middle East Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Middle East Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Mohammed J.J. Al-Obaıdı tarafından kuruldu.

Middle East Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Middle East Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Mohammed J.J. Al-Obaıdı tarafından kuruldu.

Priem Capital İnvest İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Priem Capital İnvest İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ademı Aralbayeva ve Derviş Bülbül ortaklığında kuruldu.

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar İnvest İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Ayyıldız ve Mustafa Aktaş tarafından kuruldu.

Invest İnşaat'tan Ayazağa'ya yeni proje!

Son senelerde hayata geçirdiği VadiKoru, Göl Plus ve Express24'te geniş bahçelere yer veren Invest İnşaat, Ayazağa’da Invest Vadi adıyla yeni bir proje için harekete geçti.

Invest In East nerede Haberi

Invest In East nerede

Invest In East Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Musa Mırzazada tarafından 5 Haziran'da 50 bin TL sermaye ile Büyükçekmece'de kuruldu.


Invest In East Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-GAYRİMENKUL Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını...