24 / 04 / 2024

Invest Vadi ön talep

Invest Vadi ön talep

Ayazağa’da hayata geçirdiği Vadi İstanbul projesiyle adından söz ettiren Invest İnşaat Invest Vadi projesi için düğmeye bastı.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Hattat ve Invest EBA İnşaat ortaklığında kuruldu.

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Construct Invest Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Construct Invest Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Abdulkhafız Rakhmatullaev ve Fatih Akgün ortaklığında kuruldu.

Steel Invest Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steel Invest Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Serdar Çelik tarafından kuruldu.

Investvadi nerede? Invest Vadi fiyat listesi!

Investvadi nerede sorusunun yanıtı ve Invest Vadi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünitenin yer aldığı Investvadi detayları...

Sinpaş Ege Vadisi'nin yeni etabı Vadi Apartments ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş tarafından Ankara'nın merkezinde Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi projesinin yeni etabı Vadi Apartments ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sarıvadi İnşaat Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Sarıvadi İnşaat Kimya Metal Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Birol Unut tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap'ın değerleme raporu belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir'de Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi mevkiinde bulunan Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için Reel Gayrimenkul Değerleme'ye gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Peki Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Avrupa Konutları Saklıvadi ön talep topluyor! Yeni proje! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Saklıvadi projesi için ön talep topluyor...

Yabancıya konut satışı yüzde 47.6 arttı!

Gayrimenkul danışmanlığı veren FOA Invest firmasının kurucusu ve CEO’su Fatih Osman Akkan, ülke genelinde yabancıya konut satışının yüzde 47.6 yükseldiğini dile getirdi. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi yarın!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te inşa edilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi yarın yapılacak.

Invest Vadi ön talep Haberi

Invest Vadi ön talep

Ayazağa’da hayata geçirdiği Vadi İstanbul projesiyle adından söz ettiren Invest İnşaat Invest Vadi projesi için start verdi.

Vadi İstanbul’un ardından aynı bölgede Vadi Koru projesini geliştiren Invest İnşaat'ın yeni projesi Invest Vadi'de ön talep toplanıyor. Projenin Mart ayı içerisinde satışa çıkması bekleniyor.

Toplam 4 bloktan meydana gelen Invest Vadi projesinin arsa alanı 24 bin metrekare olarak belirlendi. Projede 1 blok residence, 3 blok ise konut olarak planlandı.

Invest Vadi projesinde 240 residence ve 240 konut yer alacak. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon,  3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Satışlar başladıktan 20 ay sonra teslim edilecek olan Invest Vadi projesi, Vadistanbul,  Vadi Koru ve metroya  yürüme mesafesinde bulunuyor. Proje sosyal donatı alanlarıyla...