25 / 04 / 2024

İpek Grup kayseri

İpek Grup kayseri

İpek Mobilya’nın yanı sıra İSO 500 listesinde yer alan maden tesisi çinkom gibi firmaları bünyesinde bulunduran İpek Grup, İstanbul’da kurduğu İpekar İnşaat şirketi ile inşaat sektörüne adım attı.

Tek Grup İnşaat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Tek Grup İnşaat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi 1000 TL sermaye bedeli ile Mevlüt İpek ve Abdul Hamit Tek tarafından açıldı.

Fuzul Grup, Alayuni Group ve Alhabib Real Estate ile Riyad’da proje yapacak!

İnşaat sektöründe kısa sürede pek çok projeye imza atan Fuzul Grup, Başakşehir’deki projelerine yatırım yapan Suudi Alayuni Group ve Alhabib Real Estate ile Riyad’da proje yapacak. Yatırım miktarı 400 milyon lirayı bulacak.

Uzman Grup İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Grup İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan İpek, Erhan İpek ve Muhammet Güllük ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

İpek Diamond Evleri'nin örnek dairelerine yoğun ilgi!

İPEK Grup bünyesinde kurulan İpekar İnşaat'ın 130 daireden oluşan İpek Diamond Evleri'nin örnek daireleri yoğun ilgi görüyor. İpekar Satış Sorumlusu Kamuran Hopur Erciyesevler bölgesinde örnek daire hakkında bilgi verdi..

İpek Grup nerelere konut yapacak?

İpek Mobilya’nın yanı sıra İSO 500 listesinde yer alan maden tesisi çinkom gibi firmaları bünyesinde bulunduran İpek Grup, İstanbul’da kurduğu İpekar İnşaat şirketi ile inşaat sektörüne adım attı.

Lazzoni'den sonra İpek Mobilya'da inşaat sektörüne adım attı!

KAYSERİ Mobilya sektörünün markalarında biri olan İpek Mobilya, İSO 500 listesinde yer alan maden tesisi Çinkom gibi firmaları bünyesinde bulunduran İpek Grup, İpekar İnşaat şirketi ile inşaat sektörüne adım attı.

İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan; depremde altyapıya dikkat çekiyor!

Türkiye'nin önde gelen kurumlarından biri olan İpek Grup, son dönemde gerçekleştirdiği inşaat ve maden ve yatırımlarıyla dikkat çekiyor. İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan depreme dikkat çekiyor.

İpek Grup inşaat sektörüne giriyor!

İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan haber vergisi sıralamasında 6.sırada yer almanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek yeni girdikleri inşaat sektöründeki hedef ve projelerine dair bilgiler verdi.

Gülmeda Grup İnşaat Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gülmeda Grup İnşaat Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adem İpek tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu

Nata Grup, Ankara'ya kayak merkezli AVM yapacak!

Pek çok inşaat şirketi gibi Ankara'da doğan ve büyüyen Nata Grup, yeni projesi ile adından çokça söz ettirecek gibi. Nata, Türkiye'de, ilk kez 365 gün kayak yapılabilecek tesisleri de barındıran yeni AVM yatırımını Ankara'da kuruyor

Kuzu Grup, 60 ay vade 0 faizle ev sahibi yapıyor!

Bahçeşehir'de inşa ettiği 5 farklı Spradon projesinin son dairelerini ortak bir kampanyayla satışa sunan Kuzu Grup, kendi özel finansman sistemiyle 60 ay boyunca sıfır faiz ve sabit taksitli kredi kolaylığı sunuyor

Bayraktar Grup, Via markasını Avrupa Yakası'na taşıyor!

Viaport'un sahibi Bayraktar Grup, Via' markası 750 milyon euroluk bir yatırımla Avrupa Yakası'na taşımaya hazırlanıyor. The World of Via/Port Genel Koordinatörü Tayfun Döşkaya, 'Önceliğimiz İstanbul'da Avrupa Yakası'nda....

Kuzu Grup İran'da 80 bin konutun temelini atacak!

TÜRKİYE'DE yaptığı projelerle adından söz ettiren Kuzu Grup, İran'da yaptığı 8oo milyon dolarlık ıoo bin konutluk projenin ilk ayağı olan 20 bin konutu 8 ayda teslim etti....

İpek Grup kayseri Haberi

İpek Grup kayseri

İpek Mobilya’nın yanı sıra İSO 500 listesinde yer alan maden tesisi çinkom gibi firmaları bünyesinde bulunduran İpek Grup, İstanbul’da kurduğu İpekar İnşaat şirketi ile inşaat sektörüne adım attı. Daha önce yaptığı alışveriş merkezleri ile inşaat alanında tecrübe edinen İpek Grup inşaat sektöründe faaliyet gösteren Altınok Kardeşler ile ortaklık yaparak ilk projesini Kayseri’de tanıttı.


Yayın Yönetmenimiz Mehmet Canıtatlı’nın sorularını cevaplandıran İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, İpekar İnşaat’ın Kayseri’den sonra İstanbul ve Ankara’da konut, AVM ve otel projelerine imza atacağını söyledi.


Neden önce Kayseri?

Kayseri’de şehrin düzenli gelişimine katkı sağlamak amacıyla kendine yeterli donanımları olan, mimari yönüyle öne çıkan ve yeşil yapılara has özellikler barındıran konutlar inşa etmeye karar verdik. İlk adımda 850 ve 200 konutluk iki projemiz olacak.  Opsiyonel çözümler sunduğumuz...