25 / 04 / 2024

IPM Invest – API Group birlikte iş yapacak

IPM Invest – API Group birlikte iş yapacak

IPM Invest ve API Group gelişmekte olan ve yeni pazarlarda güç birliği yaparak, hem aynı kulvarda olupta rekabet etmenin ötesinde iş birliği yapılabilirliğine güzel bir örnek sergilemek için bu kararı almıştır.

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

İnvest Hattat Koyu Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Hattat ve Invest EBA İnşaat ortaklığında kuruldu.

Kazakistan'dan Türkiye'ye yatırım yağmuru!

Kazakh Invest Ulusal Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Saparbek Tuyakbayev, "Şu an Türkiye'nin büyük holdingleriyle görüşmeler yapıyoruz. Bu yıl daha birkaç milyar dolarlık anlaşma imzalayacağız." dedi.

2018'de emlak yatırımı için en cazip ülkeler!

ABD yatırım danışmanlığı şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren Live and Invest Overseas, 2018'de emlak yatırımı için dünyanın en cazip 9 ülkesini açıkladı. 

İnvest Now İnşaat Gayrimenkul ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Now İnşaat Gayrimenkul ve Pazarlama Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Aghıad Alshıks Omar tarafından kuruldu. 

Panorama İstanbul Veliefendi iletişim!

Panorama İstanbul projesi 24 Gayrimenkul  ve Invest İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Panorama İstanbul Veliefendi projesi geliyor!

24 Gayrimenkul ve Invest İnşaat ortaklığıyla Panorama İstanbul Veliefendi projesi geliyor. Proje 650 konut ve 100 ticari üniteden meydana geliyor.

24 Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

İstanbul Başakşehir ve Veliefendi projelerini Invest İnşaat'ın ortaklığıyla inşa edecek olan 24 Gayrimenkul yeni projelerine 2018'de başlayacak.

Guardian Glass’tan Vadistanbul’a doğal bir dokunuş!

Artaş Grubu ve Invest İnşaat girişimiyle hayata geçirilen Vadistanbul projesinde Guardian Glass ürünleri kullanılıyor.

Vadistanbul Park'ta yeni ödeme kampanyası!

İstanbul Ayazağa'da yer alan Vadistanbul projesinin son etabı olarak inşa edilen Vadistanbul Park projesi Artaş Grup-Invest İnşaat ortaklığının imzasını taşıyor. Projede 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Invest İnşaat Vadikoru projesinin inşaatına başladı!

Invest İnşaat'ın İstanbul Ayazağa'da hayata geçireceği Vadikoru projesinin inşaatı başladı. 

Vadistanbul Park'ta yeni kampanya!

Artaş ve Invest İnşaat ortak girişimi imzasıyla İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen  Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park’ta yeni kampanya başlatıldı. 

Invest Vadikoru'ya Avrupa'dan "En iyi Ofis Mimarisi" ödülü!

İstanbul Ayazağa’da Invest İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Vadikoru’nun ofis blokları dünyanın en saygın ödülleri arasında yer alan International Property Awards 2017-2018’nin Avrupa ayağı olan European Property Awards’da ödüle layık görüldü.

Gaok Invest Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaok Invest Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Evrim Gülay Gülsoy tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

IPM Invest – API Group birlikte iş yapacak Haberi

IPM Invest – API Group birlikte iş yapacak

IPM Invest ve API Group gelişmekte olan ve yeni pazarlarda güç  birliği yaparak, hem aynı kulvarda olupta rekabet etmenin ötesinde iş birliği yapılabilirliğine güzel bir örnek sergilemek hemde denenmemiş  ama potansiyeli yüksek olan yeni ülkelerde daha güçlü işler yapmak  adına bu kararı almışlardır.....


API Group bünyesinde yer alan Concept Real Estate ve IPM Invest bu  alanda geçtiğimiz günlerde bir iş birliği anlaşması yaparak öncelikle Rusya, Kazakistan ve ardından Tataristan ve Azarbeycan gibi ülkelerde  çözüm ortaklığı anlaşmaları yaparak kendi bünyelerinde bulunan nitelikli  projelerinin satışlarını yapmak üzere faaliyete geçme kararı almışlardır...


IPM Invest Yön. Krl. Üyesi Kaan BORUCUOĞLU, hedef olarak 

 kurulduğu günlerde, özellikle bu ülkelerde iş potansiyellerini  araştıracağını söylemiş ve yol haritasını buna göre belirlemiştir.. Bu süreçte sadece bu ükelerde değil, Dubai, Kuvet ve...