19 / 04 / 2024

ırak imar yardımları

ırak imar yardımları

Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil Cubeyr ve BAE Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Enver Karakaş Irak'ın yeniden imarına tam destek verdi...

Depremzedelere ödenen nakdi yardım miktarı 105,5 milyar liraya kadar çıktı

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta yaşanan depremlerin sonrasında, kira yardımlarından nakdi desteklere ve borç yapılandırmasına kadar birçok alanda yaraları sarmak için çalışmalar devam ediyor.

Kiracılar müjde! Kira yardımları resmen başladı!

Artan kira fiyatları karşısında zorlanan kiracılara rahat bir nefes aldıracak haber geldi. Kira yardımlarının resmen başladığı duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, her ay o miktar hesaplara yatırılacak.

İBB'den İstanbullulara müjde! Kira yardımlarına yüzde 55 zam yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentsel dönüşümü hızlandırmak ve İstanbul’un depreme dirençli bir kent haline getirilmesi amacıyla kentsel dönüşüm yardımlarına yüzde 55 zam yaptı. 

Kentsel dönüşüm kira yardımına 2024 zammı! 

Kentsel dönüşümü desteklemek için verilen kira yardımları artırıldı. En son artış geçen sene Nisan'da yapılmıştı. İşte il il kira yardımı bedelleri...

PTT hesaplarınızı kontrol edin! Hesaplara 2.125 TL yardım parası yatırıldı...

Devletin sosyal yardımları tüm hızı ile devam ederken milyonlarca kişiye destek ödemesi yatırıldığı belirtildi. Vatandaşların hesaplarını kontrol etmeleri gerekmektedir. İşte haberin tüm ayrıntıları...

Sosyal yardım sisteminde son dakika gelişmesi: Milyonlara müjde geldi, ödemeler asgari düzeye çekilecek!

Meclise sunulan 12. Kalkınma Planı (2024-2028) kapsamında sosyal yardım sisteminin yeni detayları da yer aldı. Planda sosyal hizmetler, sosyal yardımlar ve yoksullukla mücadeleye ilişkin başlıklar bulunuyor.

Devlet yardım kesesini açtı: Erzak gıda, eğitim, yakacak, para yardımı verecek! Sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır?

Devlet ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara sosyal destekte bulunmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafı aracılığıyla sağlanan yardımların detayları merakla sorgulanıyor. 

Kira yardımları için butona basıldı

Günümüzde artan maliyetler ve ekonomik krizden ve yüksek enflasyon oranlarından dolayı, kira fiyatlarının el yaktığı bu günlerde, kiracılara destek ödemesi açıklandı. Uygun şartları vatandaşlara yüzde 50 oranında kira yardımı yapılacağı belirtildi.

Para, gıda, eğitim ve yakacak yardımları nereden alınır?

Türkiye'de ekonomik zorluklar yaşayan ve yardıma muhtaç bireyler için çeşitli kuruluşlar, sivil toplum örgütleri, vakıflar ve iş insanları finansal ve sosyal destek sağlıyor. Bu tür yardımlar, özellikle geçim sıkıntısı çeken ya da işsiz kalan kişilere destek sunuyor. 

E-devlet kırtasiye yardım başvuru ekranı: 2023 kırtasiye desteğinden kimler yararlanıyor?

Devlet eğitim öğretim yardımları kapsamında kırtasiye desteği verileceğini açıkladı. Peki, kırtasiye desteğinden kimler faydalanıyor? İşte detaylar...

Başvuru yapana 33 bin 387 TL para yardımı! 3 aylık sigorta girişinin olması yeterli!

Hükümet tarafından verilen destek ödemeleri, pek çok kişi için önemli bir finansal destek kaynağı haline geldi. Başvurular sonucunda uygun koşulları sağlayan kişilere 33 bin 387 TL para yardımı yapılıyor. Bu yardımlar, 3 aylık sigorta girişine sahip olan kişiler için geçerli oluyor. İşte detaylar...

İhtiyacı olanlara burs ve gıda yardımı yapılacak! İşte detaylar!

Türkiye'de, düşük gelirli ailelere yönelik çeşitli sosyal yardım programları bulunmaktadır. Bu programlar, gıda, nakit para, erzak, burs ve maaş gibi farklı destekler sunarak ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlamaktadır. Bu sosyal yardımlar VGM tarafından sağlanmaktadır.

2023 e-Devlet kırtasiye yardım başvurusu! Başvuru ekranı burada! Hemen başvurun!

Okulların açılmasına sayılı günler kala anne ve babalar çocuklarının eğitim masrafları için verilen yardımları araştırıyor. Bu kapsamda, kırtasiye yardımı ön plana çıkıyor. Peki, kırtasiye yardım başvurusu nasıl yapılır? Ne zaman ödenecek? Kırtasiye yardımı kaç TL? İşte detaylar...

ırak imar yardımları Haberi

ırak imar yardımları

Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Kuveyt'te düzenlenen "Irak'ın Yeniden İmarı Konferansı"nda konuşma yaptı. Al Sani, ülkesinin Irak'a 1 milyar dolar değerinde bir dizi yatırım ve kredi sağlayacağını ifade etti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Al Sani, Katar'ın Irak'ın yeniden imarı yönündeki çabalarının altyapı projeleri üzerinde yoğunlaşacağını açıkladı. 

Arabistan'dan 1,5 milyar dolar yardım

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil Cubeyr de ülkesinin Irak'ın yeniden imarı projeleri için 1,5 milyar dolar tahsis edeceğini ifade etti. 

BAE Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Enver Karakaş da Irak'ın yeniden imarı sürecine ülkesinin 500 milyon dolar değerinde destek sağlayacağını söyledi.

Dün başlayan konferansa, 70'ten fazla bağışçı ülkeden 2 bin 300 şirket ve uluslararası kuruluş katlıyor.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da konferansa katılarak, Irak'ın yeniden imarı için Türkiye'nin 5 milyar dolar...