25 / 04 / 2024

İran çalışmaları

İran çalışmaları

ABD'li istihbarat ve araştırma kuruluşunun ortaya attığı İran iddiası kafaları karıştırdı. Kuruluş, İran'ın nükleer çalışmalara başlamış olabileceğini yazdı. Parchin askeri tesislerinde inşaat çalışmaları yapılıyor.

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Rize Şimal AVM'de çalışmalar sürüyor!

İnşaat çalışmaları devam eden Rize Şimal AVM'nin bölgeye değer katması bekleniyor. AK PARTİ Rize Milletvekili Hasan Karal AVM ile ilgili olarak; "Rize alışveriş merkezi ile anlık uğranılan yer olmaktan çıkacak" dedi.  

Ümraniye Belediyesi'nin kent projelerinde inşaat çalışmaları sürüyor!

Son 13 yılda başarılı projelerle ilçeye 400’ü aşkın kalıcı eserler kazandıran Ümraniye Belediyesi,müjde verdiği kalıcı eserleriyle çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kanal İstanbul projesinde çalışmalar başlıyor!

Türkiye'nin MEGA projeleri bir bir hayata geçiriliyor. Bunlardan bir tanesi olan ve dünyada büyük yankı uyandıran "Kanal İstanbul" için çalışmalar başlıyor.

Manisa Üçpınar'da kent çalışmaları devam ediyor!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tekeller ve Üçpınar gurup yolunda iyileştirme çalışmasına başladı.

Erzurum'da asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı!

Kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir’in ekipleri, ‘Daha güzel bir Erzurum için’ canla başla görev yapıyor.

Muş Belediyesi, yol çalışmalarını sürdürüyor!

Kış mevsimi öncesi çalışmalarını hızlandıran Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Dere Mahallesi Taşo Mezarlığı güzergahındaki yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İşte ayrıntılar

Mamak'taki altyapı çalışmaları hız kesmiyor!

Mamak Belediyesi altyapı çalışmalarına hız kesmeden ilçe genelinde devam ediyor. Altyapı çalışmalarında her yıl kendi rekorunu kıran Fen İşleri Müdürlüğü, 2015 yılı başından itibaren 70 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

İskendurun Denizciler'de asfalt çalışmaları devam ediyor!

İskenderun Belediyesi şehir genelinde başlattığı yol, bulvar ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Denizciler Mahallesi 110 Sokak üzerinde hizmetlerini yoğunlaştıran ekipler, yıllardır mahalle sakinlerinin sorunu olan yol çalışmasına başladı.

Nilüfer Belediyesi altyapı çalışmalarını başlattı!

Yazla birlikte yol çalışmalarını hızlandıran Nilüfer Belediyesi, bu yıl da mahalle komitelerinin talepleriyle birlikte 65 kilometre asfalt dökmeyi planlıyor.

Vakfıkebir'de 6 mahallede yol çalışmaları sürüyor!

Trabzon Vakfıkebir Belediyesi tarafından Kirazlık, Demirci, Fethiye, Rıdvanlı, Kıran ve Hacıköy mahallelerinde yol çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Vatandaşlarda mahallelerde sürdürülen çalışmalardan memnun olduklarını ifade etti...

Bursa Karacabey'de asfalt çalışmaları başladı!

Bursa'nın tüm bölgeleriyle birlikte yaşanabilir, çağdaş bir hal alması için çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi, Karacabey'deki ana arterlerde düzenleme ve asfalt çalışmalarını başlattı.

İran çalışmaları Haberi

İran çalışmaları

İran'a yönelik batı ülkelerinden uygulanan yaptırmların kalkmasının üzerinden henüz bir ay bile geçmemiş olmasına rağmen İran'ın nükleer çalışmalarına başladığına dair iddalar ortaya atıldı. ABD'li küresel istihbarat ve araştırma kuruluşu Stratfor, uydu görüntülerinden elde ettikleri bilgiler doğrultusunda, İran'ın daha önce nükleer çalışmalar yaptığı iddia edilen bir alanda inşaat çalışmaları başlattığını bildirdi. ABD Merkezi Haber Alma Teşkilatının (C1A) "gölge kuruluşu" olarak bilinen Stratfor'un vveb sitesinde yer alan fotoğraflara göre, Parchin askeri tesislerinde inşaat çalışmaları yapılıyor. İddialara göre, burada bulunan bir tünel yeraltı tesislerine ulaşıyor ve Birleşmiş Milletler (BM) temsilcilerinin bu bölümlere giriş izni bulunmuyor.


GİZLİ TESİSLERİ VAR 


Stratfor tarafından yapılan açıklamada, "Parchin tesislerinde olduğu gibi, İran'ın yoğun bir şekilde yeraltı tesislerine dayanarak konvansiyonel silah yapımı çalışmaları devam ediyor. Ülkede bulunan gizli tesisler, Tahran...