20 / 04 / 2024

İran Merkez Bankası emlak fiyatları

İran Merkez Bankası emlak fiyatları

İran Merkez Bankası verilerine göre, Tahran'da emlak fiyatları önceki yıla göre yüzde 59,8 düşüş kaydetti.

Euro 17 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde sadece 1 eurosu bile olanlar hemen bakın

Euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Geçen hafta rekor kıran euronun ne kadar olacağı merak ediliyor. Euro 17 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde sadece 1 eurosu bile olanlar hemen bakın...

Cebinde 1 euro bile olanlar hemen baksın! Euro 9 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı!

Euro/TL kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Euronun ne kadar olacağını araştıran yatırımcılar için Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı! Cebinde 1 euro olanlar hemen baksın. Euro 9 gün sonra böyle olacak...

Elinde 1 dolar bile olan hemen baksın! Dolar tam olarak 10 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası sinyal verdi

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için Amerika Merkez Bankası'ndan sinyaller gelmeye başladı. Dolar tam olarak 10 gün sonra böyle olacak.

Avrupa Merkez Bankası'ndan Eurosu olanları yakından ilgilendiren açıklama

Avrupa merkez Bankası Başkanı Lagarde, Euro bölgesinde enflasyonun henüz zirveyi görmediğini belirterek, enflasyonla mücadelede ana aracın faiz olduğunu kaydetti. Lagarde, 3 kerede toplam 200 baz puan faiz artıran ECB'nin verilere göre hareket etmeyi sürdüreceğini belirtti.

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu tek tek şirketleri arıyor! Faiz kararı öncesi ortalığı karıştıran dolar iddiası

Türk Lirası, dolar karşısında tekrar erimeye başladı. Merkez Bankası’ndan bunun için ilk adım geldi. TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nın yardımcıları tek tek firmaları arıyor. İşte detaylar…

Meksika Merkez Bankası'ndan kripto para uyarısı!

Çin ve İran'dan sonra Meksika'dan da kripto paralarla ilgili hamle geldi. Meksika Merkez Bankası, ülkedeki finansal kurumların kripto paralarda hizmet sunma ve al-sat yetkisinin olmadığını belirtti.

İran Merkez Bankası'ndan dolar hamlesi!

İran Merkez Bankası, yerel para biriminin değerini korumak için mevduat faizini yüzde 10'dan yüzde 12'ye çıkardı.

Irak Merkez Bankası İran Milli Bankası'na kısıtlama getirdi!

İran Milli Bankası Genel Müdür Yardımcısı Muhsin Eminzari, İran devlet medyasında yer alan açıklamasında Irak Merkez Bankasının çalışmalarına getirdiği kısıtlama ile ilgili bilgi verdi.

İngiltere Merkez Bankası faiz oranını indirdi!

İngiltere Merkez Bankası (BoE) tarafından politika faizinin yüzde 0,50’den yüzde 0,25 seviyesine çekilerek varlık alım programının da 435 milyar sterline yükseltildiği açıklandı.

Merkez Bankası faiz indirmine ara vermemeli!

ASO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir, "Merkez Bankası, enflasyon verilerinin beklentilerin üzerinde gelmesini bahane ederek faiz indirimlerine ara vermemeli" dedi.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı iş dünyasına moral veriyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Merkez Bankası'nın faiz indirimi hakkında açıklama yaptı. İşte Kuzu'nun indirim açıklaması..

Merkez Bankası'nın indirimi olumlu gelişmelere neden olacak!

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, Merkez Bankası'nın yaptığı faiz indirimini yorumladı. Şimşek, " Merkez Bankası’nın bu kararı hem reel hem de finans sektöründe olumlu gelişmelere neden olacaktır. " dedi.

Merkez Bankası'ndan faiz indirimi!

Para Politikası Kurulu açıklamasından: "Marjinal fonlama oranı yüzde 9'dan yüzde 8,75'e indirilmiş, Merkez Bankası borçlanma faiz oranı yüzde 7,25 ve bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı yüzde 7,5 düzeyinde sabit tutulmuştur" denildi.

İran Merkez Bankası emlak fiyatları Haberi

İran Merkez Bankası emlak fiyatları

İran Merkez Bankası verilerine göre, Tahran'da emlak fiyatları önceki yıla göre yüzde 100'ün üzerinde artarak yüzde 59,8'e geriledi.

Timetürk'te yer alan habere göre; Tahran'daki bir konutun metrekare fiyatının ortalama 13 milyon 300 bin tümene (yaklaşık 6 bin TL) ulaştı ve bu rakam önceki yıla göre yüzde 104,3 artışa denk geliyor.

ABD Başkanı Donald Trump'ın 8 Mayıs 2018 yılında nükleer anlaşmadan çekilmesi ve yaptırımları geri getirmesinin ardından dolar kurunun tümen karşısında değer kazanması nedeniyle Tahran'daki daire kiralarının da bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 100 artış gösterdiği iddia ediliyor.

İran Ulaştırma ve Şehircilik Bakanı Abbas Ahundi, 2018 yılında hükümetle yaşadığı kentsel dönüşüm ve ekonomik yöntemlerden kaynaklı ihtilaflar sebebiyle istifa ettiğini...