19 / 04 / 2024

iranla doğalgaz anlaşmazlığı

iranla doğalgaz anlaşmazlığı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye ile İran arasındaki doğalgaz fiyatıyla ilgili anlaşmazlığın yıl sonuna kadar bir noktaya bağlanacağını söyledi. Yıldız, en pahalı gazın İran'dan alındığını kaydetti...

Avrupa anlaştı, doğalgaz piyasasını altüst edecek karar çıktı

Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, bir süredir gündeme getirdikleri doğalgaz tüketimini yüzde 15 azaltma kararında Rusya’dan akışın kesintiye uğraması ihtimalini baz alarak anlaştı. Alınan kararın Rusya’yı ve akabinde Rusya’dan alınan gazın fiyatlarını etkilemesi bekleniyor.

Konya'da arazi anlaşmazlığı kavgası: 1 ölü!

Konya Doğanhisar'da İbrahim Doğan (61), arazi anlaşmazlığı sebebiyle husumeti olan Mevlüt Ç. (21) tarafından öldürüldü.

Unit Enerji İran'da 7 doğalgaz çevrim santrali kuracak!

Ünal Aysal'ın şirketi Unit Enerji, İran'a 4.2 milyarlık 7 adet doğalgaz çevrim santrali kuruyor. İmzalanan anlaşmanın, İran’a uygulanan yaptırımların kalkmasından bu yana yapılan en büyük yatırım olduğu belirtildi.

N. Kurtulmuş: Türkmenistan ve Azerbaycan'la doğalgaz anlaşması yapılabilir!

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin Türkmenistan ve Azerbaycan'la doğalgaz ve petrol anlaşmaları imzalayabileceğini söyledi.

Yunanistan ile Türkiye sınırına ortak doğalgaz merkezi mi kurulacak?

Sınır ihlali sonucu Rus uçağının düşürülmesinin ardından iki ülke arasındaki doğalgaz anlaşmalarının sekteye uğraması yönünde konuşulanlar kapsamında Türkiye için yeni bir alternatif gündeme geldi.

Rus doğalgazında indirim!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Gazprom ile BOTAŞ'ın yüzde 10,25'lik doğalgaz indirimi konusunda anlaştıklarını ancak anlaşma metninin henüz imzalanmadığını belirtti.

Türk Akımı hattından ilk doğalgaz tedariği Aralık 2016'da başlayacak!

Rusya ile Türkiye, “Türk Akımı” hattından doğalgaz arzının Aralık 2016’da başlaması için anlaştı. Türkiye’nin Rus gazında indirim talebi üzerine yapılan görüşmeler ise sonuçlandırılamadı.

Doğalgaz faturası nereye yatırılır?

Doğalgaz faturaları, anlaşmalı bankalar aracılığı ile ödenebildiği gibi İGDAŞ veznelerine gidilerek de ödenebiliyor. Peki, doğalgaz faturası nereye yatırılır? İşte doğalgaz vezneleri ve veznelerin çalışma saatleri...

Doğalgaz anlaşmalı bankalar!

Doğalgaz faturaları anlaşmalı ödeme yerlerinden, internet üzerinden otomatik ödeme ile ve bankaların şubesinden yatırılabiliyor. Peki, doğalgaz faturaları hangi bankada ödenebilir? Doğalgaz anlaşmalı bankalar hangi bankalardır?

Irak doğalgazının fiyatı yüzde 50 ucuz olacak!

Türkiye enerji alanında önemli anlaşmalara imza atarken, ucuz Erbil gazı için süreç netleşti. 2017'de Türkiye'ye gelmesi beklenen doğalgazın kapasite artışının yanı sıra öngörülen tarihten önce gelebileceği belirtiliyor..

Doğalgaz anlaşması imzalandı! Gazımız kesilmeyecek!

Türkiye’nin İstanbul’un da dahil olduğu batı bölgelerini yakından etkileyecek doğalgaz anlaşması imzalandı. Rusya, Ukrayna’ya giden doğalgazın vanasını açacak. Böylece Türkiye kışın başladığı bugünlerde doğalgaz krizine girmekten kurtulacak.

Taner Yıldız: İran ile doğalgaz anlaşmazlığı bu yıl çözülecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye ile İran arasındaki doğalgaz fiyatıyla ilgili anlaşmazlığın yıl sonuna kadar bir noktaya bağlanacağını söyledi. Yıldız, en pahalı gazın İran'dan alındığını kaydetti...

Akyazı TOKİ Evleri'ne doğalgaz müjdesi!

Akyazı TOKİ evlerine doğalgaz anlaşması yapıldı. AGDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre mobil vezne kurularak abone olmaları sağlanacak. mülk sahibi kimlik fotokopisi, iskân belgesi ve ikametgâh belgeleri ile yapabileceklerdir.

iranla doğalgaz anlaşmazlığı Haberi

iranla doğalgaz anlaşmazlığı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye ile İran arasındaki doğalgaz fiyatıyla ilgili anlaşmazlığın yıl sonuna kadar bir noktaya bağlanacağını söyledi. TBMM Genel Kurulu'nda Türkiye ile Azerbaycan Arasında Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Sistemine (TANAP) İlişkin Hükümetlerarası Anlaşmaya ilişkin kanun tasarısının görüşmeleri sırasında konuşan Yıldız, en pahalı gazın İran'dan alındığını kaydetti. Yıldız, bununla ilgili itirazın uluslar arası tahkime taşındığını...