28 / 03 / 2024

Irma Kasırgası miami

Irma Kasırgası miami

Irma Kasırgasının vurduğu Florida'da yaklaşık 30 bin Türk’ün gayrimenkulü var. Miami’de ev sahibi olan ünlüler arasında sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim de bulunuyor.

Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu!

Milyonları karanlığa gömen Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu. Miami'de yaşayan İlker İnanoğlu ile Florida'da yaşayan Ceyda Ateş Instagram hesaplarından dehşet dolu anları paylaştı..

Altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası! Yer yerinden oynadı! Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem günü de milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor.  Bugün altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası yaşanırken altında yer yerinden oynadı. Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları. 

Altın fiyatlarında ne kasırgası resmen tsunami yaşanıyor! Yatırımcılar hemen bakın! 20 Ekim 2022 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Altın fiyatlarında ne tsunami resmen kasırga yaşanıyor. Yatırımcılar şok içinde. Altın fiyatları tarihin düşüşünü yaşıyor. İşte güncel altın fiyatları 20 Ekim 2022...

Florida'yı vuran Ian Kasırgası konut sorununu da artırdı!

ABD'de Ian Kasırgası’nın vurduğu Florida'da konut sorunu da arttı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, eyalette, özellikle düşük gelirlilerin konut sıkıntısı yaşamaya başladığı bildirildi.

Brad Pitt'in afetzedeler için inşa ettirdiği evler kullanılamaz halde!

Dünyaca ünlü amerikalı aktör Brad Pitt'in kurucularından olduğu Make It Right Vakfı'nın, katrina kasırgası sonrası mağdur olanlar için inşa ettirdiği evlerin yaşanılabilecek halde olmadığı ortaya çıktı. İnşaatı tamamlanan 109 evden sadece 6'sında yaşanılabilir olduğu belirlendi.

Miami ve New York arasında kripto para yarışı!

Kasım'da bir sonraki maaşını Bitcoin üzerinden alacağını duyuran Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, kente yeni kripto para birimi MiamiCoin üzerinden para toplayarak bu konuda lider olmak istiyor.

Donald Trump, Miami’ye taşınıyor!

ABD’de 3 Kasım başkanlık seçimleri yarışını kaybeden Donald Trump ve ailesi Miami’ye yerleşiyor. Trump ailesinin Beyaz Saray’da bulunan özel eşyaları kamyonlara yüklenerek naklediliyor.

Bahamalar'da yıkım uydudan görüntülendi!

Dorian kasırgası ABD'den önce Bahamalar'da can kayıplarına neden oldu. Bölgedeki yıkım ise havadan uyduyla görüntülendi.

Dorian'da 13 bin ev ağır hasar gördü!

Dorian Kasırgası Bahamalar'ı vurdu. Dorian'da kasırga sonucunda 13 bin ev kullanılamaz hale geldi.

Nusr-Et, Miami'de 4 Kasım'da açılıyor!

Nusr-Et, Amerika’daki ilk restoranını Miami şehir merkezindeki Brickell Avenue’da 4 Kasım günü açıyor. Miami’deki restorana 6 milyon dolar yatırım yaptı. 

Karayip'te vatandaşlığa kasırga indirimi!

Birçok insan özellikle Avrupa ülkelerinde vatandaşlık hakkı kazanmak için çeşitli bedeller ödüyor. Kimi gayrimenkul alıyor, kimi yatırım yapıyor. En kolay vatandaşlık hakkı veren Karayipler'de Irma kasırgası sonrasında vatandaşlık maliyetlerinde indirim yapıldı...

Donald Trump'ın evi kasırgayı atlattı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın Saint Martin Adası'ndaki malikânesi, Irma kasırgasından hafif hasarlı kurtuldu.

Tolgahan Sayışman: Felaketi öngörseydim, ev almazdım!

Miami’den iki ev satın alan Tolgahan Sayışman, Irma Kasırgası sonrası yaptığı açıklamada “Felaketi öngörseydim bu yatırım için acele etmezdim” dedi.

Irma kasırgası Richard Branson'ın adasını yerle bir etti!

ABD'de hayatı cehenneme çeviren Irma kasırgası ünlü milyarder Richard Branson'ın da adasını yerle bir etti.

Irma Kasırgası miami Haberi

Irma Kasırgası miami

Irma Kasırgasının vurduğu Florida'da yaklaşık 30 bin Türk’ün gayrimenkulü var. Miami’de ev sahibi olan ünlüler arasında sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim de bulunuyor.


Ünlüler felaketten nasıl etkilerini Gazete Habertürk’e anlattı: 



- Sibel Can (Aventura): Engincan ile küçük oğlum Emir Miami’deydi. Kasırga nedeniyle ben dönmelerini istedim. Kasırgadan 3 gün önce ikisi de çok şükür döndüler, yanımdalar.



- Perran Kutman (Aventura): Daha uzmanlar ve yetkililer felaket uyarısını yapmadan önce biletimi aldım ve döndüm. Verilmiş sadakamız varmış.



- Tolgahan Sayışman (Lincoln Road): Evde bir sıkıntı yok. Bir arkadaşımı gönderip baktırdım.




- Nazan Şoray (Baca Raton): Sağlam binalara bir şey olmuyor. O konuda ben şanslıyım. Benim evde bir hasar yok.





- Buğra Toplusoy-Ceyda Ateş: Fırtınadan hemen önce evi kapatıp Orlando’da bir otele yerleştik....