28 / 03 / 2024

Nusr-Et, Miami'de 4 Kasım'da açılıyor!

Nusr-Et, Miami'de 4 Kasım'da açılıyor!

Nusr-Et, Amerika’daki ilk restoranını Miami şehir merkezindeki Brickell Avenue’da 4 Kasım günü açıyor. Miami’deki restorana 6 milyon dolar yatırım yaptı. 



Nusret Gökçe, ABD’de ilk restoranını 4 Kasım günü açıyor. Sosyal medya fenomeni olan Gökçe, Miami’deki restorana 6 milyon dolar yatırım yaptı. 

 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Nusr-Et, Amerika’daki ilk restoranını Miami şehir merkezindeki Brickell Avenue’da açıyor. Nusr-Et, Türkiye’de 8 ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde iki olmak üzere toplam 10 restoranında misafirlerini ağırlıyor.

 

Gökçe’nin ortağı Mithat Erdem, "Buradaki yatırımı tamamladık. Şimdi sırada New York ve Doha var. " diye açıkalama yaptı. 

 

Erdem sözlerine şöyle devam etti; "Bir ay sonrada buradaki restoranı açacağız. ABD’deki ikinci şubenin yatırım tutarı da 5 milyon dolar civarında olacak" dedi. Nusr-Et Steakhouse’un Miami’deki mönüsünde Türk şaraplarının da yer alacağı belirtildi.

 


200 kişilik oturma kapasitesine sahip mekan,  780 metrekarelik alanda misafirlerini ağırlayacak. Nusret Gökçe, özellikle “Saltbae” hastagi ile ses getirdi. Bu sayede sosyal medya milyonlarca takipçiye ulaşan Nusret, daha ABD’de restoran açmadan meşhur oldu.

 

Nusr-Et Steakhouse, 2017’nin sonuna kadar New York ve Doha’da açılmış olacak.  2018 yılında yurtdışı yatırımlarına Miami’deki ikinci lokasyonu, Londra ve Dallas ile devam edecek. 


Geri Dön