23 / 04 / 2024

İş Bankası kredi masrafları 2019

İş Bankası kredi masrafları 2019

Türkiye İş Bankası’nın konut kredisine ek olarak uyguladığı masrafları ve sigortaları Kredi Pazarı araştırdı. İşte İş Bankası konut kredisi masrafları…

Bankkart Lira nasıl kullanılır? Bankkart Lira kullanırken yapılması gerekenler nelerdir?

Bankkart Lira, Ziraat Bankası'nın bir uygulaması olarak öne çıkan bir sistemdir. Bu sistem, Ziraat Bankası kredi kartı veya banka kartı olan müşterilere biriken paraları farklı yerlerde kullanma imkanı sağlamaktadır. Bankkart Lira'nın anlaşmalı üye işyerlerinde yapılan alışverişler kapsamında birike

Kredi kartı kullananlar bu habere dikkat! Talimatı Merkez Bankası verdi

Merkez Bankası, kredi kartlarında peşin avans işlemleriyle alakalı önemli bir karar verdi. Makro ihtiyati önlem uygulaması ve menkul kıymet tesisi koşulu artık geçerli olmayacak. 

Son dakika! Merkez Bankası, nakit avans kararından geri adım attı!

Merkez Bankası, kredi kartıyla nakit avans çekimine uygulanacak menkul kıymet tutma zorunluluğu kararından vazgeçti. TCMB bankalara gönderdiği yazı ile nakit avans kullanımı ve kredili mevduat hesaplarınının menkul kıymet zorunluluğundan muaf tutulduğunu bildirdi.

Merkez Bankası'ndan yeni düzenleme geldi! Bugünden itibaren geçerli! Kredi kartıyla nakit avans çekmek isteyenler baksın

Merkez Bankası, kredi kartlarıyla yapılan nakit avans çekimi ve kuyum harcamalarında yeni düzenlemeye gitti. 

Ziraat Bankası ile akaryakıt alışverişlerinde kazanın! Akaryakıt alışverişine 75 TL hediye!

Ziraat Bankasından yeni bir kampanya haberi daha geldi. Ziraat Bankası yeni kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişinde geçerli banka lira kazanma fırsatı sunuyor. Akaryakıt alımlarını Ziraat Bankası kredi kartını ile yapanlar banka Lira kazanıyor.

Yapı Kredi bankası kesenin ağzını açtı. Buna bakmak lazım

Yapı Kredi bankası kredi konusunda diğer rakiplerinin önüne geçmek amacıyla kesenin ağzını açtı. Banka tarafından önemli bir kredi miktarı vatandaşların kullanımına sunuldu. İşte detaylar...

İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... İş Bankası müşterileri çok acil baksın! Son dakika!

Müşterilerine yönelik kredi hizmetleri ile Türkiye'de önde gelen bankalar arasında yer alan İş Bankası, kredi konusunda önemli bir açıklama yaptı. Aşağıda İş Bankası'nın yaptığı açıklamanın detayları yer almaktadır.

Merkez Bankası’ndan bankalara çok tartışılacak kredi talimatı! 70 bin liranın üzerinde kredi yok!

Bankalar 70 bin liranın üzerinde kredi vermemeye başladı. Bu doğrultuda, Merkez Bankası’nın ihtiyaç kredilerinde 70 bin lira sınırının, konut kredilerinde ise 250 bin lira sınırının aşılmamasına ilişkin bankalara talimat yolladığı öğrenildi. 

Ziraat Bankası günlük 27 TL geri ödeme 20 bin TL kredi veriyor! Uygun kredi fırsatını kaçırmayın!

Ziraat Bankası, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli tüketici kredisi seçenekleri sunmaktadır. Bu kredi seçenekleri, müşterilere farklı faiz oranları ve ödeme seçenekleri ile sunulmaktadır.

İş Bankası'ndan büyük hizmet! 0 faizli kredi desteği

Türkiye İş Bankası, bu yıl yeni müşterisi olan veya ürün ve hizmet kullanımını aktifleştiren gerçek kişi tacirlere ve KOBİ'lere "Hoş Geldin Kredisi" ile sıfır faizli kredi imkânı veriyor. İşte başvuru şartları...

İş Bankası kimliği ile gidene tam 50 bin TL faizsiz kredi veriyor! Son gün 28 Nisan!

Bugünlerde ülkemiz zor zamanlar geçiriyor ancak İŞ Bankası, milyonlarca insana nefes aldıracak bir kampanya ile yardım elini uzatıyor. Banka, 50 bin TL sıfır faizli kredi fırsatını duyurdu ve başvuruları kabul etmeye başladı. Başvuru şartları ve detayları haberimizde yer alıyor.

İş Bankası'ndan kredi kampanyası! Acil nakde ihtiyacı olanların derdine derman olacak

İş Bankası hesabı bulunan vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. İş Bankası müşterilerine özel kredi kampanyası başlatıldı. İşte tüm detaylar...

Ziraat Bankası'ndan gelir belgesiz kredi alma imkânı! Krediyi alın 3 ay sonra ödemeye başlayın!

Ziraat Bankası, gelir belgesi olmayan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, kredi başvurusu yapacak müşterilerin gelir belgesi sunmaları gerekmemektedir.

İş Bankası kredi masrafları 2019 Haberi

İş Bankası kredi masrafları 2019

İş Bankası yüzde 2.2 tabela konut kredisi faiz oranı sunsa da kampanyalı sonbahar konut kredisi ürünü kapsamında yüzde 1.72 faiz oranı kullandırıyor.

İş Bankası Konut Kredisi Masrafları

İş Bankası konut kredisine ek uygulanan masraflar kapsamında ortalama 1000 TL ekspertiz ücreti, 150 TL ipotek tesis ücreti ve kredinin yüzde 0.5’i kadar kredi tahsis ücreti alıyor. Banka DASK kapsamında ise 170 TL alıyor.

İş Bankası kampanyalı konut kredisini faiz oranını hayat ve konut sigortası alınması halinde kullandırıyor. Kişiye göre değişiklik gösterse de ortalama konut sigortası yıllık 300 TL, hayat sigortası ise 1.450 TL oluyor.

İş Bankası Konut Kredisi Hesaplama

İş Bankası’ndan sonbahar konut kredisi kampanyası dahilinde 10 yıl vadeli 150.000 TL tutarda konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık ödemeleri 2.960 TL, toplam geri ödemesi ise 355.500...