27 / 04 / 2024

iş gyo bağımsız yönetim kurulu üye adayı Sevdil Yıldırım

iş gyo bağımsız yönetim kurulu üye adayı Sevdil Yıldırım

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Sevdil Yıldırım kimdir? Sevdil Yıldırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sevdil Yıldırım...

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Sayın Nilgün Türeoğlu, Sayın Prof. Dr. Arzu Erdem, Sayın Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve Sayın İlkay Arıkan'dan oluşmasına karar verildi.

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Burak Demiralp, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

Peker GYO, bağımsız denetim şirketini seçti!

Peker GYO, şirketin 30 Haziran 2021 tarihli finansal tablolarının bağımsız sınırlı denetimi ve 31 Aralık 2021 tarihli finansal tablolarının bağımsız denetimi için Güney Bağımsız Denetim'in seçilmesine karar verdi.

Ata GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Ata GYO'nun 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

Reysaş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Reysaş GYO'nun 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim kuruluşu Eren Bağımsız Denetim A.Ş.; 03 Haziran 2021 tarihinde tescildi ve ilan edildi. 

Özak GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşu olarak  PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi seçti. 

Özak GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Özak GYO'nun 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere PWC  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar veridi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 yılı için bağımsız denetimini yapmak üzere Yönetim Kurulu tarafından Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçilen KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu olarak onaylandı.

Servet GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti! 

Servet GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi adaylığı için Prof. Dr. Lütfi Akca ve Prof. Dr. Mehmet Bulut'un Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şrketi'nin Akiş GYO'nun bağımsız denetçisi olarak seçilmesine ilişkin Genel Kurul Kararı, Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanarak tescil edildi. 

Vakıf GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Vakıf GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetim hizmetleri için, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik AŞ (E&Y)'nin 2 Nisan 2021 tarihli Genel Kurulda seçilmesi hususu tescillendi. 

Akiş GYO 2021 yılı için bağımsız denetim firmasını seçti!

Akiş GYO, 2021 yılı mali tablo ve raporlarının denetimi için PwC Bağımsız Denetim Ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin bağımsız denetim firması olarak seçilmesine karar verdi. 

iş gyo bağımsız yönetim kurulu üye adayı Sevdil Yıldırım Haberi

iş gyo bağımsız yönetim kurulu üye adayı Sevdil Yıldırım

Sevdil Yıldırım kimdir?

Sevdil Yıldırım, 1988 ODTÜ İşletme Bölümü mezunu.  Yıldırım’ın, ODTÜ’den Ekonomi Bölümü ve London Business School’dan İşletme Bölümü master dereceleri bulunmaktadır. 


Sevdil Yıldırım, 1988‐1999 yılları arasında Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu’nda, Araştırma ve Geliştirme, Denetleme ve Gözetim dairelerinde görev yapmıştır. 


1999 yılında Yapı Kredi Yatırım’a Uluslararası Sermaye Piyasaları Bölümü’nü kurmak üzere katılan Sevdil Yıldırım, 2003 yılında Genel Müdür Yardımcılığı’na terfi olmuştur. Sevdil Yıldırım, 2006’da Genel Müdür Yardımcısı olarak Turkish Yatırım A.Ş.’ye katılmış, 2007 yılında BGC Partners’a Genel Müdür Yardımcısı olarak geçmiş ve 2009 yılında Kurumsal Finansman ve Sermaye Piyasaları Koordinatörlüğü’nü kurmak üzere Yıldız Holding A.Ş.’ye katılmıştır. 


Yıldız Holding’in halka açık kuruluşu Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin kuruluşunda görev alan Sevdil Yıldırım,  Şubat 2012’ye kadar aynı kurumda Genel Müdür Yardımcılığı ve Yatırım...