19 / 04 / 2024

iş gyo değerleme raporları

iş gyo değerleme raporları

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İzmir Konak Mersinli'de yer alan Ege Perla projesinin değerleme raporunu yayınladı.

İş GYO Kartal'daki 2 parselin değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahallesi, 2274 Ada, 400 No'lu Parsel ve 10050 Ada 395 No'lu Parsel'e değerleme raporunu yayınladı.

İŞ GYO Ankara Kızılay Binası değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Ankara Kızılay Binası değerleme raporunu yayınladı. İş GYO Ankara Kızılay Binası değerleme raporuna haberimizden ulaşabilirsiniz.

İŞ GYO Antalya Hizmet Binası değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Antalya Hizmet Binası değerleme raporunu yayınladı. İş GYO Antalya Hizmet Binası değerleme raporuna haberimizden ulaşabilirsiniz.

İş GYO Maslak ofis binası değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre İş GYO İstanbul Maslak Ofis Binası Değerleme Raporu değerleme raporunu yayınladı...

İş GYO İzmir Ege Perla projesi değerleme raporunu yayınladı!

İş GYO, İzmir'de yer alan karma projesi Ege Perla'nın değerleme raporunu yayınladı...

İş GYO Ataşehir Finans Merkezi'nin değerleme raporu'

İş GYO, Ataşehir Finans Merkezi projesinin değerleme raporunu yayınladı...

İş GYO gayrimenkullerinin değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş gayrimenkullerinin değerleme raporlarını yayınlamaya başladı...

Martı GYO 2021-2022 dönemi için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Martı GYO tarafından 1 Nisan 2021-31 Mart 2022 hesap dönemi içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti almak üzere Aden Gayrimenkul Değerleme'nin seçilmesine karar verildi.

Bahçekent Emlak Konutları gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında Bahçekent Emlak Konutları 1-3 projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm için değerleme raporunu yayınladı. 

Martı GYO değerleme şirketini seçmek için ek süre kullanacak!

Martı GYO'nun değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesi için şirkete 1 ay ek süre verilmesi talebi SPK toplantısında olumlu karşılandı.

Pera GYO 2021 yılı değerleme firmasını seçti!

Pera GYO'nun her bir varlık hakkında 2021 yılı için değerleme hizmeti almak üzere Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin seçilmesine oybirliğiyle karar verildi.

İdealist GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

İdealist GYO'nun 2021 yılı için değerleme şirketinin Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine, ‘'Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile ‘'Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'' firmalarına değerleme yaptırılmasına karar verildi. 

Trend GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Trend GYO'nun değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketi olarak Yetkin Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin Değerleme Şirketi olarak seçilmesine karar verildi.

Atakule GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Atakule GYO, 2021 yılında portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için değerleme hizmeti alınacak şirket olarak REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Torunlar GYO, Invest Gayrimenkul Değerleme Şirketi ile anlaştı!

Torunlar GYO'nun portföyünde değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme şirketi olarak Invest Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'nin Değerleme Şirketi olarak seçilmesine karar verildi.

Avrasya GYO 2021 yılı için değerleme firmasını seçti!

Avrasya GYO, portföyümüzde mevcut bulunan varlıklar için "Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Körfez GYO 2021 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

Körfez GYO 2021 yılı için; mevcut durumda portföyünde yer alan gayrimenkullere ilişkin değerleme hizmetinin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş'den alınmasına karar verildi.

Özak GYO 2021 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

Özak GYO portföyüne 2021 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için ise değerleme hizmetinin "Atak Gayrimenkul Değerleme A.Ş." ve "Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."den alınmasına karar verildi. 

TSKB GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO'nun Fındıklı Bina I, Fındıklı Bina II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan Adana Oteli için değerleme hizmetlerinin  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den alınmasına karar verdi. 

Yeni Gimat GYO 2021 yılı değerleme şirketini seçti!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2021 yılı için değerleme şirketlerini seçti...

iş gyo değerleme raporları Haberi

iş gyo değerleme raporları


İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Konak'ta yer alan Ege Perla projesinin değerleme raporunu yayınladı.



Açıklama:

İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 296 pafta, 3324 ada, 106 No'lu Parsel'e ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.



Dosya için