18 / 04 / 2024

iş gyo İn İstanbul

iş gyo İn İstanbul

İn İstanbul ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İş GYO Nef İn İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor.

İş GYO Üsküdar projesi ön talep topluyor!

İş GYO Üsküdar projesi için ön talep süreci başladı. Toplam 7 blok halinde yükselen projede, konutlar, ofisler ve ticari alanlar yer alacak...

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Özak GYO Demre'de turizm tahsisli gayrimenkul için ön izin işlemleri yapıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Demre'de turizm tahsisli gayrimenkul için ön izin işlemleri yapıldı.

İŞ GYO Tuzla arsası imar planı askıya çıktı!

62 bin 655 metrekarelik İŞ GYO Tuzla arsasının imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Park Mavera'da 2. etap satışları için ön talep toplanıyor!

Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Emlak Konut GYO’nun rekortmen projesi Park Mavera ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.

Park Mavera 2.etap için ön talep topluyor!

Emlak Konut GYO Gelir Paylaşım Modeli ile hayata geçirilen Makro -Akyapı'nın satış rekortmeni projesi Park Mavera, ikinci etap satışlan için ön talep toplamaya başladı.

İş GYO İnİstanbul Lokal Nef fiyatlar!

Dairelerin 2018 yılı Mart ayında teslim edileceği Inİstanbul Lokal Topkapı'da konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. İşte İş GYO İnİstanbul Lokal Nef fiyatlar...

Emlak Konut Ayazma, Başakşehir ve Ispartakule kura çekilişi yarın!

Emlak Konut GYO, Başakşehir Evleri 2. etap, Ayazma Emlak Konutları ve Ispartakule Evleri'nde kalan toplam 413 konut için kura çekilişi yarın yapılacak. Kuraya katılım için başvuru süreci dün sona erdi...

Kartal İstMarina ticari ofisleri için ön talep dönemi başladı!

DAP Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina’nın ticari ofisleri için ön talep dönemi başladı.

İş GYO İn İstanbul ulaşım!

Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğiyle Topkapı’da yükselen Nef Topkapı İnistanbul projesi 411 bin 941 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. İş GYO İn İstanbul ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef İş GYO Inİstanbul fiyatları!

Nef İş GYO Inİstanbul fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İnşaat alanı 411 bin 941 metrekare olarak belirlenen proje 130 bin dönüm arsa üzerinde yükseliyor.

İş GYO ile Nef, Topkapı projesinde ön talep süreci başladı!

İş GYO ile Nef, Topkapı'da ortaklaşa konut, ofis ve AVM planlı proje için ön talep almaya başladı. 1,1 milyar lira yatının değeri biçilen karma projedeki 788 daire için 6 bin ön talep alındığı öğrenildi.

İş GYO İnİstanbul fiyat listesi!

İş GYO İnİstanbul fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Toplam 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden oluşan proje İstanbul - Topkapı'da inşa ediliyor.

iş gyo İn İstanbul Haberi

iş gyo İn İstanbul

Daire tiplerinin  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı İş GYO Nef İn İstanbul ‘da daire alanları 48 metrekare ile 307 metrekare arasında değişiyor.


İn İstanbul ev fiyatları 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.


İş GYO Nef İnistanbul 3 bin 565 konut ile 16 ticari üniteden meydana geliyor. Projede sosyal olanaklar arasında ise yüzme havuzu, basketbol sahası, oyun alanları, fitness center, kapalı otopark, kreş, mescit, sinema, asansör ve futbol alanları yer alıyor.


2018 yılının 2. Yarısında teslim edilecek olan Topkapı İnistanbul projesi E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede yükseliyor.


Nef İnistanbul projesi iletişim 

Telefon: 444 72 21

Web: