20 / 04 / 2024

Park Mavera'da 2. etap satışları için ön talep toplanıyor!

Park Mavera'da 2. etap satışları için ön talep toplanıyor!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Park Mavera 2. etap

Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Emlak Konut GYO’nun rekortmen projesi Park Mavera ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.



Park Mavera 2. etap hakkında detaylı bilgi için tıklayın

Yüzbinlerce metrekarelik bir botanik parkın, onbinlerce metrekarelik göletin, 65 bin m² lik Kent Meydanının, 8 İhtisas Hastaneli Sağlık Kentin, Metro ve Tramvayın, 5000 kişilik Selatin Meydan Camii ve Resmi Kurum alanlarının hepsinin bir arada toplandığı Başakşehir in yeni oluşturulan merkezinde bulunan Emlak Konut GYO’nun gelir paylaşımlı konut projesi Park Mavera satışa çıkıyor.


Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Emlak Konut GYO’nun rekortmen projesi Park Mavera ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı. Buradaevimolsun.com web sitesi üzerinden ön başvuruları toplanan projede, Mart ayı içerisinde ilk olarak sadece ön başvuru yapanlar arasında, Emlak Konut onaylı Resmi satış fiyatları ve ödeme koşulları üzerinden satışa sunulacak.


Park Mavera Proje Koordinatörü Olkan Güneş, ilk etabı 22 saatte satılan projenin, ikinci etap başvurularını buradaevimolsun.com üzerinden topladıklarını açıkladı. Cazip fiyatlarla satışa sunulan Park Mavera’daki 650 dairenin 22 saatte satılarak Emlak Konut’un ve Başakşehir’in en hızlı satılan projesi olduğunu belirten Güneş, ikinci etap satışlarını da aynı 10 Bin TL peşinat ve ödeme koşullarıyla satışa çıkartacaklarını ve yine yoğun bir ilgi beklediklerini kaydetti.


Başlangıç fiyatı KDV Dahil 3.850 TL/m2…

Güneş, “%100 Emlak Konut Güvencesi’yle inşa edilen Park Mavera, İstanbul’un en çok kazandıran ve bir çok vizyon projeye ev sahipliği yapan Başakşehir’de inşa ediliyor. Hedefimiz www.buradaevimolsun.com üzerinden başvuru yapanlara 3.850 TL/m2 den başlayan gerçek lansman öncesi fiyat avantajıyla öncelikli satış yaparak karlı bir yatırım fırsatı sunmak. Satış kampanyamızda da ilk etapta olduğu gibi ikinci etapta da ön başvuru yapanlara öncelik tanıyacağız ve onları lansmandan önce özel olarak davet edeceğiz.” diyerek buradaevimolsun.com web sitesinden yapılan başvuruların çok önemli olduğuna dikkat çekti.


Herbiri kendi başına dev bir yatırım olan Botonik park, Kent Meydanı, Sağlık Kent, Metro, Tramvay, 5000 kişilik Meydan camii, Tem ve 3. Çevre yolu bağlantı yolları ve Resmi Kurum alanlarının hepsinin bir arada bulunduğu İstanbul da başka bir lokasyonun bulunmadığının altını çizen Güneş burada ev alanların, hem bu ayrıcalıklı lokasyonda oturma keyfini yaşayacaklarını hem de yatırım yönünden kısa vadede çok kazançlı çıkacaklarını beklediğini ifade etti.  


Başakşehir Kent Meydanı’nda sadece 556 daire ve 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerinden oluşan 7 blok üzerinde inşa edilen Park Mavera, standart olarak sunulan yüksek donanımı, özel tasarım sabit mobilya ve kapılarının yanı sıra zengin mahal listesiyle de oldukça iddialı. Proje de çift tam donanımlı sosyal tesis, 2 ayrı kapalı yüzme havuzu, Fin hamamı, Türk hamamı, saunaları, kapalı otoparkları, yenilenebilir güneş enerji sistemlerinin yanı sıra, 40 farklı özelliğiyle de dikkat çekiyor.


projeye sor



Geri Dön