29 / 03 / 2024

Park Mavera nerede

Park Mavera nerede

Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Emlak Konut GYO’nun rekortmen projesi Park Mavera ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı.

Park Mavera’nın 2. etabında rekor bekleniyor!

Makro-Akyapı Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut Güvencesiyle Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı olan Başakşehir Yeni Merkez’de inşa edilen Park Mavera, birinci etabındaki satış başarısını ikinci etaba taşımaya hazırlanıyor.

Satış rekortmeni Park Mavera ön talep topluyor!

Makro - Akyapı ortak girişimi tarafından Başakşehir Yeni Merkez'de hayata geçirilen Park Mavera projesinde ikinci etap satışları için ön talep toplama süreci başladı. İşte ayrıntılar...

Park Mavera 2.etap Kayaşehir nerede?

Ön talep sürecinin başladığı Park Mavera 2.etapta 2+1,3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki, Park Mavera 2.etap Kayaşehir nerede?

Park Mavera konutları 2016'da teslim!

Makro ile Akyapı Ortak Girişimi imzası ile İstanbul Başakşehir'de yükselen Park Mavera Evleri 229 bin 241 metrekare alana yayılıyor .Evlerin büyüklüğü ise 136 metrekareden 208 metrekareye kadar değişiyor.

Başakşehir Park Mavera'da 2+1 daireler 462 bin TL!

2 oda 1 salon'dan 5 oda 1 salon'a kadar olan daire seçenekleriyle İstanbul Başakşehir'de inşa edilen Başakşehir Park Mavera daire fiyatları 462 bin liradan başlıyor.

Park Mavera Başakşehir telefon!

Park Mavera Başakşehir telefon numarası 444 71 61 olarak belirlendi. Makro ile Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen proje 229 bin 241 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Park Mavera Başakşehir satış ofisi!

Daire bedelinin yüzde 70'ine kadar banka kredisi kullanılabilen Park Mavera Konutları 'nda tamamı peşin alımlarda indirim yapılıyor. İşte Park Mavera Başakşehir satış ofisi iletişim bilgileri...

Park Mavera Bahçeşehir fiyat!

Dairelerin büyüklükleri 136 ile 208 metrekare arasında değişiklik gösteren Park Mavera Rezidans projesi 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatiflerinden meydana geliyor. İşte Park Mavera Bahçeşehir fiyat listesi...

Park Mavera'da kredisi onaylanmamış 35 daire satışa çıkacak!

Akyapı ve Makro imzası ile inşa edilen Park Mavera'da kredisi onaylanmamış 35 daire satışa çıkacak. Proje 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan dairelerden oluşuyor.

Bahçeşehir Park Mavera Evleri!

Park Mavera projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'e bağlı Kayabaşı 4. etapta yükseliyor. Satışları devam eden Bahçeşehir Park Mavera Evleri 'nin 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Akyapı - Makro Park Mavera fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'e bağlı Kayabaşı 4. etapta hayata geçirilen Park Mavera projesi 672 daire ve 338 ticari birimden meydana geliyor. Akyapı - Makro Park Mavera fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor.

Akyapı - Makro Park Mavera Kayabaşı projesi!

Akyapı - Makro Park Mavera Kayabaşı projesi, 672 daire ve 338 ticari üniteden oluşuyor. İstanbul Bahçeşehir Kayabaşı 4. etapta yükselen projenin teslim tarihi 2016 olarak planlanıyor.

Başakşehir Park Mavera daire teslimleri!

Park Mavera projesi 53 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor. Başakşehir Park Mavera daire teslimleri ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Park Mavera görselleri!

8 blok olarak hayata geçirilen Park Mavera projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 600 TL'den başlıyor. Projede daireler ve ticari birimler yer alıyor. İşte Park Mavera görselleri..

Park Mavera 4 Lounge nerede?

Başakşehir Park Mavera 4 Lounge fiyatları 2 milyon 186 bin liradan başlıyor. Lüks konseptte tasarlanan proje 4 blok olarak inşa ediliyor. Peki Park Mavera 4 Lounge nerede?

Park Mavera 3 nerede?

"Gayrimenkul Sertifikalı ilk proje" olma özelliği özelliği taşıyan Park Mavera 3 projesi TOKİ güvencesiyle Makro İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 9 blok şeklinde 723 konut ve 31 dükkandan meydana geliyor. Peki Park Mavera 3 nerede?

Park Mavera 2 evleri nerede?

Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Park Mavera 2 projesi, 556 konut ve 252 ticari üniteden oluşuyor. Peki, Park Mavera 2 evleri nerede?

Park Mavera 2. Etap Konutları nerede?

Park Mavera 2. Etap'ta 556 adet konut ve 252 adet ticari birim bulunuyor. Proje 45 bin 389 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Park Mavera 2. Etap Konutları nerede?

Başakşehir Park Mavera 2. Etap Evleri nerede?

Toplam 556 adet rezidans ve 252 adet ticari üniteden oluşan Park Mavera projesi 14 blok şeklinde yükselecek. Peki Başakşehir Park Mavera 2. Etap Evleri nerede?

Akyapı-Makro Park Mavera 2. Etap nerede?

Park Mavera 2. Etap Konutları 14 blok halinde yükseliyor. Toplam arsa alanı 45 bin 389 metrekare olarak belirlenen proje Emlak Konut GYO güvencesine sahip. Peki Akyapı-Makro Park Mavera 2. Etap nerede?

Başakşehir Park Mavera 2 Konutları nerede?

Başakşehir Park Mavera 2 Konutları nerede? Makro-Akyapı Ortaklığı'nın Park Mavera 2.etap projesinde ön talepler toplanıyor. Park Mavera 2.etap projesinin ruhsatı 2 Eylül'de alındı...

Park Mavera 2.etap Kayaşehir nerede?

Ön talep sürecinin başladığı Park Mavera 2.etapta 2+1,3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki, Park Mavera 2.etap Kayaşehir nerede?

Park Mavera 2 Projesi nerede?

Park Mavera 2 Projesi nerede? Makro-Akyapı Ortak Girişimi'nin Park Mavera 2 Projesi Başakşehir Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor. Park Mavera 2.etap seçimlerden sonra satışa sunulacak...

Park Mavera Başakşehir 2. Etap nerede?

Park Mavera 2. Etap'ta daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Çeşitli sosyal olanaklar sunan proje 14 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Park Mavera Başakşehir 2. Etap nerede?

Başakşehir Park Mavera 2. etap nerede?

Başakşehir Park Mavera 2. etapta 1+1,2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki, Başakşehir Park Mavera 2. etap nerede?

Park Mavera 2. Etap nerede?

Park Mavera 2. Etap Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 14 blok halinde yükselecek proje 45 bin 389 metrekarelik arsa alanına sahip. Peki Park Mavera 2. Etap nerede?

Park Mavera ve Dumankaya Miks dükkanları satışa çıkıyor!

Park Mavera projesindeki 332 adet dükkanı ise 320 milyon 880 bin TL muhammen bedel üzerinden, Dumankaya Miks projesindeki 37 dükkanı toplam 94 milyon 760 bin TL muhammen bedel üzerinden ihale yöntemiyle satılacak.

Park Mavera nerede Haberi

Park Mavera nerede

Park Mavera 2. etap hakkında detaylı bilgi için tıklayın

Yüzbinlerce metrekarelik bir botanik parkın, onbinlerce metrekarelik göletin, 65 bin m² lik Kent Meydanının, 8 İhtisas Hastaneli Sağlık Kentin, Metro ve Tramvayın, 5000 kişilik Selatin Meydan Camii ve Resmi Kurum alanlarının hepsinin bir arada toplandığı Başakşehir in yeni oluşturulan merkezinde bulunan Emlak Konut GYO’nun gelir paylaşımlı konut projesi Park Mavera satışa çıkıyor.


Türkiye’nin ilk planlı kent meydanında inşa edilen Emlak Konut GYO’nun rekortmen projesi Park Mavera ikinci etap satışları için ön talep toplamaya başladı. Buradaevimolsun.com web sitesi üzerinden ön başvuruları toplanan projede, Mart ayı içerisinde ilk olarak sadece ön başvuru yapanlar arasında, Emlak Konut onaylı Resmi satış fiyatları ve ödeme koşulları üzerinden satışa sunulacak.


Park Mavera Proje Koordinatörü Olkan Güneş, ilk etabı...