25 / 04 / 2024

Başakşehir Park Mavera daire teslimleri!

Başakşehir Park Mavera daire teslimleri!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Park Mavera

Park Mavera projesi 53 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor. Başakşehir Park Mavera daire teslimleri ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.



Başakşehir Park Mavera'da daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn ediliyor. Proje 8 blokta toplam 670 daireden ve 338 tane ticari birimden oluşuyor.


Park Mavera projesi Makro ile Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor. Projede metrekare birim fiyatı 2 bin 600 TL'den başlıyor. Park Mavera'da toplam bedelin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar vade yapılıyor. Aynı zamanda banka kredisi ile veya tamamı peşin ödemelerde yüzde 4 indirim yapılıyor. 


Park Mavera projesi sosyal donatıları arasındaki kapalı fitness salonları, yüzme havuzları, Türk hamamı, fin hamamı, buhar odaları ve sauna standart ve ücretsiz olarak sunuluyor. Bunun yanında fitness center, spor alanları, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları da proje içerisinde mevcut. 


Başakşehir  Park Mavera  daire teslimleri ne zaman gerçekleşeceğine dair bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz.  Botanik park manzaralı dairelerin yer aldığı proje 9 ihtisas hastaneli Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksine 1 km mesafede bulunuyor. 


Park Mavera projesi 2015 yılında tamamlanması öngörülen 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde yer alıyor. Başakşehir Park Mavera daire teslimleri 2016 yılının sonunda gerçekleşecek.


Park Mavera iletişim 

Tel: 444 61 71

Web: http://www.parkmavera.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön