19 / 04 / 2024

iş gyo Inİstanbul nerede

iş gyo Inİstanbul nerede

Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen projede 3 bin 565 adet konut bulunuyor. İş GYO Inİstanbul satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

İş GYO Inİstanbul satılık konut!

Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta olan proje toplam 11 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip. İş GYO Inİstanbul satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Inİstanbul İş GYO satılık daire!

Inİstanbul İş GYO satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsasında inşa edilen projede 3 bin 581 bağımsız ünite yer alıyor.

İş GYO Nef İnİstanbul Evleri satılık!

İş GYO Nef İnİstanbul Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen proje İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.

Inİstanbul Davutpaşa ulaşım!

Inİstanbul Davutpaşa ulaşım bilgilerine göre proje, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede bulunuyor. Banka kredili ve vadeli ödeme yapılabilen projede 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Inİstanbul ödeme planı!

Inİstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanabilmek mümkün. İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası taşıyan proje 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden oluşuyor.

İş GYO Inİstanbul satılık daire!

411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana gelen projenin lansmanı yarın yapılacak. İş GYO Inİstanbul satılık daire tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

İş GYO Inİstanbul fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 3 bin 565 daire yer alıyor. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükseliyor. İş GYO Inİstanbul fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul satış fiyatları!

Inİstanbul satış fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Toplamda 3 bin 565 konut ve 16 ticari ünitenin yer aldığı proje İş GYO ve Nef tarafından inşa ediliyor.

İş GYO Inİstanbul nerede?

Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren Inİstanbul Konutları 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projenin 2018 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki İş GYO Inİstanbul nerede?

Nef İş GYO Inİstanbul Rezidans satılık!

Nef İş GYO Inİstanbul Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı 9 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek olan proje 4 kısım halinde inşa ediliyor.

İş GYO Inİstanbul Topkapı fiyat!

İş GYO Inİstanbul Topkapı fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katı bloklardan oluşuyor.

Nef Inİstanbul fiyat listesi!

Nef Inİstanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta olan projede 3 bin 565 konut ve 16 ticari ünite bulunuyor.

Zeytinburnu Inİstanbul iletişim!

Zeytinburnu Inİstanbul iletişim numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteren proje 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı bloklardan meydana geliyor.

Topkapı Inİstanbul teslim tarihi!

Topkapı Inİstanbul teslim tarihi 2018 yılının 2. yarısı olarak belirlendi. Toplamda 4 bölümün yer aldığı proje 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı bloklardan meydana geliyor.

Pendik'te yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle arsa satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtdoğmuş Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle satıyor. Peki Pendik Kurtdoğmuş'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İş GYO Kanyon AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 303 pafta, 1946 ada, 136 parsele ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

Semt Bahçekent'i Siyahkalem inşa edecek!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Esenyurt Hoşdere'de inşa edilen Semt Bahçekent projesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi düzenlendi. İhaleyi 448 milyon TL sözleşme bedeli ile Siyahkalem İnşaat kazandı.

Türk iş ve inşaat makinelerine Çin'de büyük ilgi!

Türk iş ve inşaat makineleri sektörü, İMDER tarafından Çin'de hayata geçirilen 15. BICES Pekin Uluslararası İş, İnşaat ve Madencilik Makineleri Fuarı'na katılım gösterdi.

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Keçiören’in ilk sergi salonu tamamlandı!

Keçiören Belediyesi, Keçiören’in ilk sergi salonunun inşaatını da tamamladı.

Doğu ve Güneydoğu'da 30 bin konut ve işyeri inşa edildi!

Doğu ve Güneydoğu seçimde "devam" dedi. Devlet, merkezlerin alt yapıları yenilendi, bölgeye 30 bin konut ve binlerce işyeri inşa edildi...

Yıldırım Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçedeki Şerafeddin Atalay Kreşi'nin inşaatını tamamladı.

Gebze Ulus Semt Polikliniği'nin inşaatı yıl sonunda tamam!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Belediye tarafından Ulus Mahallesi’nde yaptırılan Semt Polikliniği'nin inşaatını inceledi. Köşker, proje inşaatının yıl sonunda tamamlanacağını söyledi.

Başiskele'de muhtarlık binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Danışma İrtibat Bürosu ve Muhtarlık Hizmet Binası ve 5 işyeri inşaatında sona gelindi.

Kocaeli Başiskele'deki 5 işyerinin inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Başiskele'de muhtarlık hizmet binası ve 5 adet 40 metrekarelik iş yerlerinin inşaat çalışmaları bitti . Bölgede çevre düzenlemesi için çalışmalar devam ediyor.

Antalya EXPO 2016'ya bahçeli Kaleiçi evi inşa ediliyor!

"Çiçek ve çocuk" temasıyla 22 Nisan'da resmi açılışı yapılacak EXPO 2016 Antalya'ya alanındaki "yerel şehirler" temalı bölüme bahçeli Kaleiçi evi inşa ediliyor. Kaleiçi evinin bahçesinde çocuklar için oyun alanları da yer alacak.

iş gyo Inİstanbul nerede Haberi

iş gyo Inİstanbul nerede

Sosyal kullanım alanları arasında projede kapalı otopark, sinema, asansör, oyun alanları,  yüzme havuzu, mescit, futbol alanları, güvenlik, basketbol sahası, fitness center ve kreş bulunuyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire şeklinde dizayn edildiği projede daire teslimleri 2018 yılı 2. yarısı olarak belirlendi. Proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor.


Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor. Projede  16 adet ticari ünite yer alıyor.


4 kısım şeklinde yükselen projede 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısım bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunuyor. Proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan...