26 / 04 / 2024

İş kazası haberi

İş kazası haberi

İş kazası haberleri 5 yılda 3 katına çıktı. Risk yönetimi açısından yaşamsal bir sınavdan geçen ülkemizde, yaşanan iş kazaları haberlerinde yaşanan artış çok ciddi tehlikelere dikkat çekiyor.

Kimsenin haberi yok ama E-Devlet'te birikmiş paranız olabilir! 

Binlerce vatandaşın E-devlet'te birikmiş parası bulunuyor fakat pek çok çok kişinin bu durumdan haberi bile olmuyor. İşte E-devlet'te birikmiş paranız olup olmadığını öğrenmek için yapmanız gerekenler...

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,24 yükselişle 7.622,69 puandan başlarken Ekonomist Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi. 

Akaryakıtta yılın son indirimi! Araç sahipleri depolarını dolduracak! Haberi alan benzin istasyonlarına koşacak!

Artan akaryakıt fiyatlarına rağmen bir türlü indirim gelmeyince araç sahipleri çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarında buldu. Birçok banka akaryakıt kampanyası düzenlerken, bir kampanya haberi de İş Bankası’ndan geldi.

Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Altın fiyatlarının seyri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomist Barış Soydan bankalar ile Kapalıçarşı'daki altın fiyatları arasındaki büyük marja dikkat çekti. Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

İslam Memiş otomobil almak isteyenlere mutlu haberi verdi! Araba fiyatları o tarihte dibe vuracak!

Otomobil almak isteyenlere mutlu haberi veren İslam Memiş araba fiyatlarının dibe vuracağı tarihi açıkladı. Sıfır araba almak isteyenlere müjde, araba fiyatları düşüyor...

Özgür Demirtaş dolar borcu olanlara kara haberi verdi! Dolar bu seviyeye gelecek...

Ekonomist Özgür Demirtaş, doların gelmesi gereken seviyeyi açıklayarak, dolar borcu olanlara kara haberi böyle verdi....

Selçuk Geçer doları olanlara kötü haberi açıkladı! Geçmiş olsun! Yeni sistem devreye giriyor...

Ekonomist Selçuk Geçer '' Dolar için yeni sistem devreye giriyor, geçmiş olsun diyerek'' dolar sahiplerine kötü haberi verdi.

Gram altın bugün yarın 2.000 TL'yi görür mü? Yatırımcılar bu haberi okumadan kuyumcudan içeri girmeyin!

Gram altın bugün Kaplaıçarşı'da 1.663 TL seviyesini test etti. Yeni rekora imza atan gram altın için 2.000 TL seviyesi bekleniyor. Peki gram altın bugün yarın 2.000 TL'yi görür mü? Yatırımcılar bu haberi okumadan kuyumcudan içeri girmeyin!

Selçuk Geçer bankada doları olanlara kötü haberi verdi! Kulislerde konuşulmaya başlandı, hazır olun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, bankada doları olanları uyararak kulislerde konuşulmaya başlanan kötü haberi açıkladı.

Selçuk Geçer doları olanların ayaklarını yerden kesecek yeni haberi verdi: 4 TL birden fırlayacak! 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den doları olanların ayaklarını yerden kesecek yeni haberi verdi. Dolar 4 TL birden fırlayacak...

Altında geri sayım başladı! 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak! Yatırımcılar bu haberi bekliyordu!

Yatırımcıların gözü Perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Altında geri sayım başladı. 3 gün sonra altın fiyatları böyle olacak. Yatırımcılar bu haberi bekliyordu.

Dolar 5 gün sonra net bu olacak! Geri sayım başladı! Dolar borcu olanlar bu haberi okumadan hamle yapmayın

Ekonomi yönetimindeki değişklik sonrasında dolar kuru rekor üstüne rekor kırdı. 23 TL sınırına dayanan doların  5 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu. Geri sayım başladı. Dolar borcu olanlar bu haberi okumadan hamle yapmayın

Dev bankadan euro tahmini geldi! Bu haberi okumadan dövizciden içeri girmeyin! Euro 30 gün sonra tam bu kadar olacak

Dev banka Commerzbank Türkiye'de seçimlerin piyasalara etkisine yönelik euro/TL kuru ile ilgili tahminde bulundu.  Bu haberi okumadan dövizciden içeri girmeyin! Euro 30 gün sonra tam bu kadar olacak.

İş kazası haberi Haberi

İş kazası haberi

2010 yılında iş kazaları ile ilgili 4 bin 500 haber yayınlanırken; 2014 yılının ilk 8 ayında iş kazalarıyla ilgili 13 binden fazla haber yayınlandı. Aylık ortalama iş kazası haberi bin 500 olarak gerçekleşti. Bu eğilim devam ederse, yıl sonu itibariyle 20 bin iş kazası haberi ile 5 yılda 5 katına çıkan korkunç bir istatistiğe imza atacağız.


Ülkemizde son yıllarda yaşanan iş kazalarının sonu gelmiyor. 2012 yılında Tuzla'daki tersanelerde yaşanan iş kazaları, Mayıs ayında Soma’da yaşanan maden kazası ve son olarak bir rezidans inşaatında işçileri taşıyan asansörün düşmesi sonucu 10 işçimizin yaşamını kaybetmesi, herkesi derinden yaraladı. 


Türkiye büyüyüp geliştikçe, projeler de büyüyor. Projeler büyüdükçe riskler de artıyor. Medyada yer alan haberleri inceleyen Medya Takip Merkezi (MTM), iş kazalarıyla ilgili araştırmada çok çarpıcı...