24 / 04 / 2024

işadamlarına gözaltı

işadamlarına gözaltı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı' nca bu sabah ' yolsuzluk ve rüşvet iddiası ' ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında çeşitle adreslere operasyonlar başlatıldı. Operasyonda kimler gözaltına alındı?

Ali Ağaoğlu gözaltında!

Aralarında ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ve de Ebru Gündeş' in eşi Reza Zarrab' ında bulunduğu işadamları yolsuzluk ve de rüşvet operasyonu ismi ile gözaltına alındı...

Borsada manipülasyon iddiaları! Aralarında büyük yatırımcıların da olduğu 10 kişi hakkında gözaltı kararı!

Borsada manipülasyon yaptıkları gerekçesiyle 8 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.  Borsada temmuz ortasında kamu bankaları hisselerinde başlayan olağanüstü yükseliş ve ardından aynı hızda düşüşle ilgili yapılan işlemler sebebiyle yapıldı.

Kamuyu dolandıran çeteye Demir Yumruk operasyonu: İş adamı Erol Evcil gözaltına alındı

Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden sahte faturalarla kamuyu zarara uğratan firmalara yönelik 29 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 300'e yükseldi. Gözaltına alınan isimler arasında iş adamı Erol Evcil de bulunuyor.

İŞKUR aciliyetle duyurdu! Bu hafta 5 bin lira maaşla 110 bin işçi alınacak! Güncel Mayıs 2022 İŞKUR iş ilanları...

İŞKUR tarafından yayımlanan ilana göre bu hafta kamu ve özel sektöre toplamda 110 bin işçi alınacak. Yayımlanan iş ilanlarına göre 4.254 lira ile 5.000 lira arasında maaş ödenecek. İşte 2022 Mayıs ayı personel alım ilanı ve İŞKUR güncel iş ilanları...

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Otomobil stokçularına gözaltı!

50 şehirde yeni araçları toplayarak, tekel oluşturdukları ve araç fiyatlarındaki artışı etkiledikleri iddia edilen 51 kili hakkında gözaltı karar verildi. Türkiye genelinde otomobil stokçularına yönelik dev operasyon başlatıldı. 

Trabzon'da kripto para vurgununda 18 kişi gözaltına alındı!

Trabzon Emniyeti, 'kripto' vurgunu gerçekleştiren 'saadet zinciri'ne ilişkin operasyonda 18 kişiyi gözaltına aldı. Saadet zincirine yapılan operasyon kapsamında 2. sınıf emniyet müdürü de gözaltına alındı.

İzmir'de kripto para madenciliği operasyonu: 2 gözaltı!

İzmir Menderes'te bir iş yerine gerçekleştirilen baskında kripto para madenciliğinde kullanılan cihazlar bulundu. Baskında 2 kişi gözaltına alındı.

Kastamonu sel felaketinde bir müteahhit için gözaltı kararı! 

Kastamonu'nun Bozkurt  ilçesinde meydana gelen ve çok sayıda insanın hayatına kaybettiği sel felaketi için soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturmada bir müteahhit için gözaltı kararı alındı. 

Sancaktepe'de tapu dolandırıcılığı operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı!

Sancaktepe'de gayrimenkul işlemlerinde  "nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" yaptıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

Bitcoin Fog'un kurucusu gözaltına alındı!

ABD'de Bitcoin operasyonları tüm hızıyla devam ediyor. 1 milyon 200 binden fazla Bitcoin aklayan 'Bitcoin Fog' isimli kripto borsa kurucusu kurucusu Roman Sterlingov gözaltına alındı.

Thodex dolandırıcılığında 8 şüpheliye ek gözaltı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolarlık vurgun gerçekleştirdi. Bu vurgun Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Yürütülen soruşturma kapsamında kripto para borsası Thodex dolandırıcılığında, 8 şüpheli için ek gözaltı süresi alındı...

Thodex soruşturmasında gözaltına alınan 62 kişi serbest bırakıldı! 

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 62 kişi serbest bırakıldı. 

Thodex soruşturmasında gözaltı sayısı 69'a çıktı!

Kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturmada gözaltına alınan kişi sayısı 69'a yükseldi. 

işadamlarına gözaltı Haberi

işadamlarına gözaltı

Şu ana kadar gelen bilgiler eşliğinde gözaltına alınan isimler şöyle:


İşadamı Ali Ağaoğlu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar, sanatçı Ebru Gündeş'in eşi işadamı Reza Zerrab, Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan, Çevre Bakanlığı Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman, Çevre Bakanı Danışmanı Sadık Soylu, Zafer Çağlayan’ın Özel Kalem Müdürleri  Mustafa Behçet Kaynar ve Onur...