25 / 04 / 2024

isbak Türkiye Tünelcilik Semineri

isbak Türkiye Tünelcilik Semineri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Şirketlerinden İSBAK, Ankara'da düzenlenen Türkiye Tünelcilik Semineri'nde tünel sistem yazılım ve işletim konularında katılımcıları bilgilendirdi...

Ekl Tünelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekl Tünelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kaya tarafından kuruldu.

Sigma Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sigma Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Asım Doruk tarafından kuruldu. 

 “Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu” başladı!

TÜNELDER (Tünelcilik Derneği) çalışmalarına uluslararası boyutta devam ediyor. Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 Aralık 2017 tarihinde İstanbul’da Wyndham Grand Levent Hotel’de başladı. 

Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu 2 Aralık'ta!

Tünelcilik Derneği, önderliğinde bu yıl Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

Tünelcilik, inşaat sektöründe Türkiye’nin yeni gücü oldu!

Türkiye'de adından en çok söz ettiren sektörlerin başında Tünelcilik geliyor. Türkiye’de 5 yıldır bu önemli sektöre öncülük eden TÜNELDER, Türkiye’deki tünel projelerinin önemini ve son teknik gelişmeleri anlatmak amacıyla 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu düzenliyor.

Global Tünelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Tünelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yunis Kahveci ve Rahman Karahan ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ern Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ern Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Narlıoğlu tarafından kuruldu.

Deltamet Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deltamet Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ercan Narlıoğlu, Cemil Karagül ve Onur Metin ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Soilid İnşaat Tünelcilik Kimya Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Soilid İnşaat Tünelcilik Kimya Sanayi Anonim Şirketi, Mehmet Fatih Önsoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 150 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, İstasyon Yolu Sokak'ta kuruldu.

Atlantik Tünelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantik Tünelcilik İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Şişli, Kaptanpaşa Mahallesi,Darülacaze Caddesi, Famas İş Merkezi'nde kuruldu.

Avrasya Geçişi Projesi'ne ödül!

Avrasya Geçişi Projesi, ITA - Uluslararası Tünel ve Yeraltı Yapıları Birliği tarafından düzenlenen ITA Uluslararası Tünelcilik Ödülleri'nin Büyük Projeler dalında 'Yılın Projesi' (ITA Major Project of the Year) ödülüne layık görüldü.

Ura Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ura Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Umut Aksu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Sarıyer, Ferahevler Mahallesi'nde kuruldu.

Madencilik ve tünelcilik fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı!

Madencilik Teknolojileri Ekipmanları ve İş Makinaları Fuarı (Tunnel Expo Turkey) ile Tünel Yapım Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı (Mining Expo Turkey) İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.

isbak Türkiye Tünelcilik Semineri Haberi

isbak Türkiye Tünelcilik Semineri

Ulaşım sektöründe sevindirici gelişmelerin yaşandığı son yıllarda önemli zorluklarla mücadele edilerek dünya tünelcilik literatürüne girecek tüneller yapılan tüneller, Türkiye'de önemli bir bilgi ve deneyim birikimi oluştu.


Bu bilgi ve deneyimi paylaşmak, yapılması gerekenleri tartışmak ve tünel sektörünün yol haritasını çizmek amacıyla, Türkiye tünel sektörünün tüm bileşenleri Karayolları Genel Müdürlüğü'nün desteği ile Yollar Türk Milli Komitesi Ankara’da düzenlenen ve organizasyonunu Apa Etkinlik'in üstlendiği “TÜNELLER GELECEĞE AÇILIYOR” Türkiye Tünelcilik Semineri'nde buluştu.


Sektör duayenlerinin katıldığı ve sektör ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği organizasyon çerçevesinde düzenlenen panelde bir sunum gerçekleştiren Akıllı Ulaşım Sistemleri’nin lider firması İSBAK Ar-Ge ve Bt Müdürü Muhammed  Alyürük, tünel sistem yazılım ve işletim konularında yaptıkları başarılı çalışmalarla ilgili katılımcıları bilgilendirdi.


İstanbul Büyükşehir...