25 / 04 / 2024

İSBAK Türkiye Tünelcilik Semineri'ne katıldı!

İSBAK Türkiye Tünelcilik Semineri'ne katıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Şirketlerinden İSBAK, Ankara'da düzenlenen Türkiye Tünelcilik Semineri'nde tünel sistem yazılım ve işletim konularında katılımcıları bilgilendirdi...



Ulaşım sektöründe sevindirici gelişmelerin yaşandığı son yıllarda önemli zorluklarla mücadele edilerek dünya tünelcilik literatürüne girecek tüneller yapılan tüneller, Türkiye'de önemli bir bilgi ve deneyim birikimi oluştu.


Bu bilgi ve deneyimi paylaşmak, yapılması gerekenleri tartışmak ve tünel sektörünün yol haritasını çizmek amacıyla, Türkiye tünel sektörünün tüm bileşenleri Karayolları Genel Müdürlüğü'nün desteği ile Yollar Türk Milli Komitesi Ankara’da düzenlenen ve organizasyonunu Apa Etkinlik'in üstlendiği “TÜNELLER GELECEĞE AÇILIYOR” Türkiye Tünelcilik Semineri'nde buluştu.


Sektör duayenlerinin katıldığı ve sektör ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği organizasyon çerçevesinde düzenlenen panelde bir sunum gerçekleştiren Akıllı Ulaşım Sistemleri’nin lider firması İSBAK Ar-Ge ve Bt Müdürü Muhammed  Alyürük, tünel sistem yazılım ve işletim konularında yaptıkları başarılı çalışmalarla ilgili katılımcıları bilgilendirdi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön