23 / 04 / 2024

Türkiye Tünelcilik Semineri

Türkiye Tünelcilik Semineri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Şirketlerinden İSBAK, Ankara'da düzenlenen Türkiye Tünelcilik Semineri'nde tünel sistem yazılım ve işletim konularında katılımcıları bilgilendirdi...

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs'ta!

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak'ta!

 Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk ve Japon yetkililerden deprem riskinin azaltılmasına ilişkin seminer!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Japonya Arazi, Altyapı, Ulaştırma ve Turizm Bakanlığınca "Afet Riskinin Azaltılmasına İlişkin Türkiye-Japonya Ortak Semineri" gerçekleştirdi. 

ÇEDBİK LEED BD+C Tanıtım Semineri 23 Ekim'de!

ÇEDBİK etkinlikleri kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. LEED BD+C Tanıtım Semineri 23 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Ekl Tünelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekl Tünelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kaya tarafından kuruldu.

GYODER'in 'COVID-19 sonrasında dünya ve Türkiye ekonomisi' semineri 29 Mayıs'ta!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'COVID-19 sonrasında dünya ve Türkiye ekonomisi' başlıklı söyleşi 29 Mayıs Cuma günü ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

RE/MAX Türkiye bayilik semineri Antalya’da!

RE/MAX markasıyla franchise ofisi açmak isteyenler için RE/MAX Türkiye tarafından gerçekleştirilen bayilik seminerlerinin bir yenisi, 11 Ocak Cumartesi 2020 tarihinde Antalya’da gerçekleştiriliyor.

RE/MAX Türkiye kariyer semineri İzmir’de gerçekleşti!

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul alanında ilerlemeyi hedefleyen kişiler için alanında uzman isimlerle düzenlediği kariyer seminerlerine tam gaz devam ediyor...

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri yapıyor. Etkinlik, 13 Nisan’da Taksim’de gerçekleşecek...

Sigma Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sigma Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Asım Doruk tarafından kuruldu. 

RE/MAX Türkiye’den Ankara’ya özel bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyen girişimciler için 6 Nisan'da Ankara'da bir seminer düzenleyecek.

RE/MAX Türkiye’den özel bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye’den bir franchise ofisi açmak amacıyla bir bayilik semineri düzenleyecek. Ücretsiz olan seminer, 6 Nisan 2019 tarihinde Antalya'da gerçekleşecek.

RE/MAX Türkiye’den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, 9 Mart’ta Taksim’de gerçekleşecek...

Türkiye Tünelcilik Semineri Haberi

Türkiye Tünelcilik Semineri

Ulaşım sektöründe sevindirici gelişmelerin yaşandığı son yıllarda önemli zorluklarla mücadele edilerek dünya tünelcilik literatürüne girecek tüneller yapılan tüneller, Türkiye'de önemli bir bilgi ve deneyim birikimi oluştu.


Bu bilgi ve deneyimi paylaşmak, yapılması gerekenleri tartışmak ve tünel sektörünün yol haritasını çizmek amacıyla, Türkiye tünel sektörünün tüm bileşenleri Karayolları Genel Müdürlüğü'nün desteği ile Yollar Türk Milli Komitesi Ankara’da düzenlenen ve organizasyonunu Apa Etkinlik'in üstlendiği “TÜNELLER GELECEĞE AÇILIYOR” Türkiye Tünelcilik Semineri'nde buluştu.


Sektör duayenlerinin katıldığı ve sektör ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği organizasyon çerçevesinde düzenlenen panelde bir sunum gerçekleştiren Akıllı Ulaşım Sistemleri’nin lider firması İSBAK Ar-Ge ve Bt Müdürü Muhammed  Alyürük, tünel sistem yazılım ve işletim konularında yaptıkları başarılı çalışmalarla ilgili katılımcıları bilgilendirdi.


İstanbul Büyükşehir...