25 / 04 / 2024

Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu 2 Aralık'ta!

Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu 2 Aralık'ta!

Tünelcilik Derneği, önderliğinde bu yıl Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.



Türkiye’de inşaat sektörü için çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olarak 2012 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren, tünellerin projelendirilmesinden, yapımına ve kullanımına kadar tüm aşamalarında söz sahibi olan TÜNELDER (Tünelcilik Derneği) çalışmalarını uluslararası boyutta sürdürmeye tüm hızıyla devam ediyor.

 

Tünelcilik Derneği, önderliğinde bu yıl Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu, 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul’da Wyndham Grand Levent Hotel’de yapılacak.    

 

Uluslararası konukların da sunum yapacağı sempozyumda 2 gün boyunca Tünel yapımında kullanılan yeni teknikler, karşılaşılan zorluklar ve Dünya’daki yeni gelişmeler paylaşılacak. Uluslararası Tünelciler Birliği (ITA)’nın Genel Sekreteri Sn. Olivier Vion da sempozyumu takip edenler arasında olacak.

 

Ülkemizdeki milyar dolarlık tünel projelerinin yapımını sağlayan Türkiye’nin önde gelen müteahhit firma ve ekipman üreticileri, stant açarak ziyaretçilere yeni ürünlerini tanıtacak.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İSKİ’nin de destekçisi olduğu sempozyum, 2 – 3 Aralık tarihlerinde Wyndham Grand Levent Hotel’de gerçekleşecek.


Geri Dön