26 / 04 / 2024

işbir yatağı kim alıyor

işbir yatağı kim alıyor

2012 yılında Türkiye’nin en köklü mobilya markalarından Kelebek’i bünyesine katan Doğtaş’ın şimdi de İşbir Yatak’ı satın almak üzere olduğu öğrenildi. İki şirket arasındaki görüşmelerin en geç birkaç hafta içinde sonuçlanması bekleniyor...

32 günlük vadeli mevduat faiz oranları son derece rekabetçi bir seviyeye ulaştı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan enflasyon rakamlarının ardından, bankaların vadeli mevduat hesapları için sunulan faiz oranlarında belirgin bir artış yaşandı. Vadeli mevduat hesaplarına yatırım yapmak bu dönemde oldukça önemli bir finansal karar haline geldi.

İslam Memiş kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu! Ne altın, ne dolar ne de gümüş! Servet kazandıracak

Her yıl yeni bir yatırım aracı ile yatırımcıların tanıştığını söyleyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Mazda CX-5'i bir daha bu fiyata alamayabilirsiniz! Son 4 gün...

Üste üste gelen zam haberleri durmak bilmiyor. Özellikle akaryakıt fiyatlarının artmasının ardından birçok ürünün fiyat listesi değişti. Mazda CX-5'in de Ağustos ayında zamlanması bekleniyor. İşte detaylar...

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

Geçen ay Bakanlık tarafından deprem illerinde üretim yapan çiftçilere mazot ve gübre desteğinin nakit ödeneceği belirtildi. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

Rahat bir uyku isteyenler kaçırmasın! İşbir Yatak’ta indirim fırsatı…

Uyku sağlığının olmazsa olmazı yatak, hem sağlık sorunu olanlar için iyi bir uykuyu garantiliyor hem de güne zinde başlamanızı garantiliyor.  İşbir Yatak’ta yılbaşına özel indirimler, yeni bir yatak almayı isteyenleri mutlu edecek.

Asgari ücrette flaş gelişme! Kriz çıktı, kimsenin beklemediği bir şey oldu

Asgari ücret görüşmelerinin üçüncü ayağında hiç kimsenin beklemediği bir olay yaşandı. Taraflar arasında uzlaşma beklenirken iki taraf da masadan kalktı. Rakamın önümüzdeki toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Saat verip duyurdu! Binlerce kişi bir mail ile işsiz kalacak! İşten kovulacakları saati bekliyorlar

Twitter'ın yeni sahibi ünlü milyarder Elon Musk, çalışanlarına bir e postayla bugün işten çıkarılıp çıkarılmadıklarını öğreneceklerini söyledi hatta bunun için saat bile verdi. Milyarder iş insanı Elon Musk’ın bir hafta süren belirsizliğin ardından, yeni planlar arasında şirketin yarısını işten çıka

Yataş Bedding’den battaniyelerde avantajlı fiyatlar! İşte 27 Eylül 2022 Yataş fiyat listesi

Bu kış Yataş ile sıcacık geçecek. Yataş, battaniye ürünlerinde 30 Eylül tarihine kadar geçerli olmak üzere avantajlı fiyatlarla satışa çıkardı. Kış soğukları iyice bastırmadan siz de bir Yataş battaniye alın, ayağınız sıcak başınız serin olsun.

Dolarda kıyamet koptu! Her dediği bir bir çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı açıkladı! Piyasalar işte bu tarihte yanacak!

Gündemden düşmeyen Dolar/Kuru hızla 19 liraya Koşarken,  gram altında da hareketlilik devam ediyor. Her dediği bir bir çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı açıkladı! Piyasalar işte bu tarihte yanacak...

Kanal İstanbul'un inşaatı içi birçok firma sırada!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Panama ve Süveyş kanallarını hayata geçirenler de dâhil olacak şekilde birçok firmanın, Kanal İstanbul'un inşaatı için sıraya girdiğini belirtti.

Tunç Soyer: Zenginlerin de metroya bineceği bir kent yaratacağım!

İzmir projelerini anlatan CHP'nin İzmir'in başkan adayı Tunç Soyer, "Zenginlerin de metroyu tercih edeceği bir kent yaratacağım" dedi..

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası!

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Sur Yapı'nın kampanyası İstanbul ve Bursa projelerini kapsıyor.

işbir yatağı kim alıyor Haberi

işbir yatağı kim alıyor

İki sene önce Kelebek Mobilya’yı bünyesine katan Doğtaş'ın gözü şimdi de İşbir Yatak’ta. İmzaların 1-2 hafta içinde atılması bekleniyor.


2012 yılında Türkiye’nin en köklü mobilya markalarından Kelebek’i bünyesine katan Doğtaş’ın şimdi de İşbir Yatak’ı satın almak üzere olduğu öğrenildi. İki şirket arasındaki görüşmelerin en geç birkaç hafta içinde sonuçlanması bekleniyor. Mobilya pazarının en büyük oyuncularından biri olan Doğtaş, bu satın almayla yatak alanında da etkinliğini artırmayı hedefliyor. 


HEDEF 100 MİLYON CİRO 


İşbir yatak pazarında inovatif ürünleriyle dikkat çeken bir firma. Nasa’nın astronotlar için geliştirdiği uzay teknolojisini ürünlerinde kullanan İşbir sektörün büyük oyuncularından. 2013'ü yüzde 10 büyümeyle kapatan firma, 2014 yılında yüzde 28 büyüme ve 100 milyon TL ciro hedefliyor. 


50 UYKU MERKEZİ YOLDA 


Şirket aynıca yılın ilk yarısında 50 yeni uyku merkezi açmayı planlıyor....