27 / 04 / 2024

Isı yalıtımı yapılarak fatura düşürebilir

Isı yalıtımı yapılarak fatura düşürebilir

Dondurucu soğukların etkisini hissettirmesi, akıllara doğal gaz faturalarını ve ısınma masraflarını getirdi. Isı Yalıtım Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, "Vatandaş ısı yalıtımı yaparak faturayı düşürebilir" dedi

İzoroyal Yalıtım Yapı Kimyasalları Limited Şirketi kuruldu!

İzoroyal Yalıtım Yapı Kimyasalları Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Şatır tarafından kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arge Yalıtım Yapı İnşaat Limited Şirketi Kartal’da 300 bin TL sermaye bedeli  ile  Sertaç    Kurt, Tuncay Yılmaz, Yakup Yesari Tarafından kuruldu.

Binalara neden yalıtım yapılmalı?

Yapılarda Enerji Verimliliği Derneği (VERİMDER), enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı seferberliği konusuna ilişkin kamuoyunda bilgi oluşturmak, farkındalık yaratmak için düzenlediği Anadolu Buluşmaları'nın 19. Adana'da yapıldı.

6 milyon konuta yalıtım yapılması gerekiyor!

Türkiye'de bulunan 10 milyona yakın binanın yüzde 87'si konut niteliğinde kullanılıyor. Bu konutların yer aldığı 6 milyon konuta  ise doğru yalıtım uygulaması gerekiyor. Bu sayede yılda 1 milyar dolar enerji tasarrufu yapılabilir.

Smart Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Irmak tarafından kuruldu.

Ga Yalıtım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ga Yalıtım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Arı tarafından kuruldu. 

Cds Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cds Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Duran Ay tarafından kuruldu. 

Isı yalıtımı genel şartnamesi Resmi Gazete'de!

Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi ve Yapısal Yangın Güvenliği İşleri Genel Teknik Şartnamesi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

17 milyon bina stoğunun yüzde 60'ı yalıtımsız!

Polisan Kansai Boya, ürettiği “Polisan Exelans Enerji Isı Yalıtım Paket Sistemi” ile toplamda 500 bin, son 3 yılda 250 binden fazla konuta ısı yalıtımı yapılarak yaklaşık 200 milyon TL enerji tasarrufu elde etti.

Fidan Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fidan Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Fidan imzasıyla 100 bin TL sermaye ile bugün Avcılar'da kuruldu.

Isı yalıtımı hakkında merak edilenler!

Isı yalıtımı dendiğinde ilk akla gelen firmalardan biri olan Volkan Aktaş Yalıtım-İnşaat ve Dekorasyon, tecrübeli kadrosuyla hem sıcacık yuvalar yapıyor hem de Çankırı'nın çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Isı yalıtım projeleri tasdik ücreti 2016!

Isı yalıtımı için belediyeye müracaat edilerek projenin tasdik edilmesi gerekli oluyor. Tasdik için belediyeye belli oranlarda ücret ödemesi de yapılıyor. Peki, ısı yalıtım projeleri tasdik ücreti 2016 ne kadar?

Isı yalıtımı yapılarak fatura düşürebilir Haberi

Isı yalıtımı yapılarak fatura düşürebilir

Isı Yalıtım Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, başta doğal gaz olmak üzere ısınma için yapılan harcamaların kısılmasının en kolay yolunun, standartlara uygun malzeme seçimi ile yapılmış doğru ısı yalıtımı uygulamaları olduğunu ifade etti. Geçtiğimiz Eylül ayında Türkiye genelinde 18 ilde 1560 denekle yüz yüze görüşme yöntemiyle bir anket çalışması yaptıklarını hatırlatan Eruslu, “Bu anket sonucunda gördük ki, vatandaş doğal gaz faturasını azaltmanın en etkili yolunu ‘kullanılmayan odadaki kaloriferlerin kapatılması’ ve ‘kaloriferi kısma’ olarak görüyor. Kısaca vatandaşın yüzde 61 gibi ciddi bir oranda tasarruf yöntemiyle ilgili yanılgısı var. Anket çalışmamızda çoklu seçim yapılabildiğinden ikinci seçenek ise yüzde 48 oranında kaloriferin kısılması olarak seçilmiş. Maalesef kaloriferi kısarak sadece üşürüz, tasarruf etmiş olamayız. Isı yalıtımı ve mantolama ise yüzde 41 ile ancak...