18 / 04 / 2024

Işıklar Ocağı nerede

Işıklar Ocağı nerede

Soma'da 301 madencinin yaşamını yitirdiği ocağı işleten firmaya ait Işıklar Ocağı'nın iki ayağı üretime açıldı. 5 aylık aradan sonra dün sabah işbaşı yapan işçiler madenin açılmasından memnun olduklarını söyledi...

Osman Tokur iş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Panora GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Osman Tokur kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Tokur hakkında merak edilen her şey...

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villalar! Boğaziçi Simas Konakları nerede?

Boğaziçi Simas Konakları'nda hemen teslim villaların satış süreci devam ediyor. Peki Boğaziçi Simas Konakları nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Boğaziçi Simas Konakları detayları...

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Aile içi tapu devri nerede yapılır?

Tapu devri, bir tapunun yasal haklarının tapu sahibinden alınarak başka birinden ister aile içi ister aile dışından herhangi birine devredilme işlemine denir. Peki Aile içi tapu devri nerede yapılır? İşte bu ve bu konuya dair detaylar!

Aile içi tapu devri nerede yapılır?

Tapu devri aile içinde olduğu gibi aile dışından kişilerle de yapılabilir. Bu durumda Peki Aile içi tapu devri nerede yapılır? İşte detaylar!

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

İGA Havalimanı maden ocağı kuruyor!

3. havalimanı projesi nedeniyle yoğun tahribata uğrayan Ağaçlı köyü ve Işıklar köyüne Cengiz-Mapa-Limak-Kolin-Kalyon ortaklığı ile kurulan İGA Havalimanı AŞ şimdi de maden ocağı kuruyor.

Seyr-i İstanbul Konutları nerede?

Kınaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek Seyr-i İstanbul 500 adet bağımsız birimden oluşuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Seyr-i İstanbul Konutları nerede?

Şehr-i Zade Konutları nerede?

Bof Yapı imzası ile hayata geçirilen Şehr-i Zade Konutları 'nın bu yıl teslim edilmesi öngörülüyor. Projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Peki Şehr-i Zade Konutları nerede?

Manzara Adalar İş GYO projesi nerede?

Daire fiyatlarının 284 bin 804 TL’den başlangıç gösterdiği Manzara Adalar projesi İş GYO tarafından inşa ediliyor. Peki Manzara Adalar İş GYO projesi nerede?

İş GYO Inİstanbul nerede?

Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren Inİstanbul Konutları 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projenin 2018 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki İş GYO Inİstanbul nerede?

Nef İŞ GYO Topkapı nerede?

Daire tiplerinin stüdyodan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği projede toplam 80 bin 239 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Peki Nef İŞ GYO Topkapı nerede?

Işıklar Ocağı nerede Haberi

Işıklar Ocağı nerede

Soma'da 301 madencinin yaşamını yitirdiği ocağı işleten firmaya ait Işıklar Ocağı'nın iki ayağı üretime açıldı. 5 aylık aradan sonra dün sabah işbaşı yapan işçiler madenin açılmasından memnun olduklarını söyledi.


Soma'da 301 işçinin ölümüyle sonuçlanan maden faciasının ardından, müfettişler tarafından yapılan denetimlerde iş güvenliği koşulları uygun olmadığı için faaliyetleri durdurulan Işıklar Ocağı'nda son incelemesinin ardından iş güvenliği raporu olumlu çıkınca, üretime izin verildi. Bu izinle, bin 700 işçi de dün sabah işbaşı yaptı. Gün doğmadan önce Soma, Akhisar, Kırkağaç, Savaştepe ve Kınık'tan servislere binerek ocağa gelen ilk vardiyanın işçileri, 5 ayın ardından saat 07.30'da madene indi. Aylar sonra yeniden işbaşı yapan işçiler, arkadaşlarını kaybetmenin burukluğuyla, eve ekmek götürecek olmanın sevincini bir arada yaşadı. 


'BU KÖMÜR BENİM EKMEĞİM' 


Madenin açılması en çok zor günler...