26 / 04 / 2024

iski 90 saat 4 gün su kesintisi yapacak mı

iski 90 saat 4 gün su kesintisi yapacak mı

İstanbul 90 saat su kesintisi iptal mi? İstanbul 4 günlük su kesintisi yapılmayacak mı? İstanbul'da 4 gün su kesintisi olmayacak mı? İstanbul 90 saat - 4 gün su kesintisinde son durum ne?

İSKİ'den açıklama! İstanbul'da 24 saat su kesintisi var! Bu ilçeler dikkat!

İstanbul’un 6 ilçesinde birden su kesintisinin bir gün boyunca süreceği haberi geldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 6 farklı ilçede bugün 06.00 saatinden itibaren 20 Haziran 06.00 saatlerine kadar toplamda 24 saat boyunca su kesintisinin olacağını duyurdu.  İşte İstanbul’da 1 gün su ke

Bu saat bir canlı gibi yaşıyor! İlgisiz kalınca ölüyor

90'lı yılların çocukları hatırlar 'sanal bebekler' vardı, belirli saatlerde tıpkı bir insan bakar gibi yemesi ve diğer insani ihtiyaçlarını karşılamamız için uyarı verirdi Şimdi de buna benzer bir ürün tanıtacağız. Bu saat tıpkı bir insan gibi ilgisiz kalınca ölüyor.

99,90 TL'den başlayan akıllı saatler Migros'ta! 25 Ekim 2022 Fiyat listesi...

Akıllı saatler 99,90 TL'den başlayan fiyatlarla Migros'ta satışa sunuldu. Peki, Migros'ta akıllı saat fiyatları ne kadar? İşte 25 Ekim 2022 Fiyat listesi... 

Migros'ta akıllı saatlerde inanılmaz fırsat! 99.90 TL'den başlıyor! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

En çok tercih edilen süpermarketlerden biri olarak tanıdığımız Migros'tan muhteşem fırsat geldi! 99.90 TL'den başlayan fiyatlarla akıllı saatler satışta! Peki, Migros'ta akıllı saat fiyatları ne kadar? İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros'ta akıllı saatlerde inanılmaz fırsat! 69.90 TL'den başlıyor! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük süpermarketlerinden biri olarak tanıdığımız Migros'tan muhteşem fırsat geldi! 69.90 TL'den başlıyor! Peki, Migros'ta akıllı saat fiyatları ne kadar? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi yarın!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Edirne Lalapaşa 90 konut ihalesi 7 Ağustos'ta!

Edirne İli Lalapaşa İlçesi Merkez Mah. 90 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 7 Ağustos 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Çamlıca Camii için 350 kişi 24 saat esasıyla çalışıyor!

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, inşaatı devam eden Çamlıca Camisi'nin inşaatını inceledi. Yüzde 90'ı tamamlanan cami için 350 kişi 24 saat esasıyla çalışıyor.

Evrenseki'de 90 kişiye tapuları yarın verilecek!

Manavgat Belediyesi, Evrenseki Mahallesi, Köy İçi mevkiinde imar uygulamasının ardından 90 kişinin tapu almaya hak kazandığım açıkladı. Yarın saat 16.00'da Evrenseki'de düzenlenecek törenle tapular sahiplerine verilecek...

Bulvar Rezidans'ın yüzde 90'ı bir saatte satıldı!

Bulvar İstanbul'un merakla beklenen etabı Bulvar Rezidans 14 Şubat'ta haftasonuna özel gerçekleştirdiği ön satışında sadece 1 saat içinde yüzde 90 satış elde etti.

Bulvar İstanbul Rezidans'ta dairelerin yüzde 90'ı satıldı!

Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans, ön satışa çıktığı hatta sonunda büyük ilgi gördü. Sadece iki gün için ön satışa çıkan rezidans projesinde 1 saat içerisinde projenin yüzde 90'ının satışı gerçekleştirildi.

İstanbul'da 90 saat - 4 gün su kesintisi iptal mi?

İstanbul 90 saat su kesintisi iptal mi? İstanbul 4 günlük su kesintisi yapılmayacak mı? İstanbul'da 4 gün su kesintisi olmayacak mı? İstanbul 90 saat - 4 gün su kesintisinde son durum ne?

İstanbul'da 4 gün su yok!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezleri’nde yapılacak olan elektrik sistemleri revizyon çalışmaları nedeniyle 90 saat boyunca bazı ilçelere su verilmeyecek.

iski 90 saat 4 gün su kesintisi yapacak mı Haberi

iski 90 saat 4 gün su kesintisi yapacak mı

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 4 gün su kesintisine yol açacak çalışma, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla durduruldu.


İSKİ'nin açıkladığı ve İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 4 gün su kesintisine yol açacağı belirtilen Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezi'ndeki çalışma İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla durduruldu.


İBB'den yapılan açıklamada "Başkan Topbaş, söz konusu çalışmanın su kesintisine mahal verilmeden yapılması amacıyla yeniden planlanması için İSKİ Genel Müdürlüğü'ne talimat verdi. Çalışmanın nasıl ve ne zaman yapılacağı İSKİ tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak" denildi.



İstanbul'un hangi ilçelerinde su kesintisi yapılacaktı?


İSKİ, İstanbul’un 12 ilçesinde 24 Kasım-28 Kasım tarihleri arasında su kesintisi yaşanacağını duyurmuştu. Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezleri’nde yapılacak olan elektrik sistemlerini yenileme çalışmaları sebebiyle; 24 Kasım 2014 Pazartesi 09:00 ila 28 Kasım 2014 Cuma günü...